BEST WESTERN PREMIER Hotel Savoy Luleå fasade
BEST WESTERN PREMIER Hotel Savoy Luleå fasade

Luksuriøst jazz- og spahotell i Luleå

1. august 2014 åpnet musikk- og design hotellet Best Western Premier Hotel Savoy i Luleå i Sverige dørene, og hotellet har allerede blitt et populært sted for Luleås innbyggere.

Publisert

Best Western Premier Hotel Savoy i Luleå åpnet i august.

Hotellet tilbyr 76 rom og hele 20 suiter. Andre fasiliteter som tilbys er lobbybaren hvor du kan nyte både lunsj og middag. Man kan også drikke afternoon tea i salongen eller beundre kokkens arbeid på nært hold ved «kokkens bord». I tillegg er hotellet utstyrt med møterom og Luleås største spa med alle typer behandlinger. Hotellets gym kan selvfølgelig brukes gratis av hotellets gjester.

Fra ett av rommene på hotellet.

Luleås innbyggere har allerede oppdaget cocktailbaren, som ikke bare tilbyr et bredt utvalg av cocktailer, men også flott musikk fremført av forskjellige jazzmusikere.

Best Western Premier

Best Western Premier er navnet på kjedens mest eksklusive hoteller når det gjelder design, arkitektur, beliggenhet og service. Alle Best Western Premier- hoteller er spesielt utvalgt for å berike gjestenes reiseopplevelse.

Best Western Hotels i Sverige

Best Western Hotels har 82 hoteller på 59 steder i Sverige, fra Gällivare i nord til Trelleborg i sør. Hotellene er privateide og har derfor en unik personlig touch. I Sverige er alle hotellene røykfrie og tilbyr gratis Internett. Totalt er det over 4000 Best Western-hoteller i om lag 100 land, inkludert mer enn 150 i Norden, noe som gjør hotellkjeden til en av verdens største.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS