Dag-Hoybakk

Rezidor ansetter ny General Manager på Radisson Blu Hotel, Tromsø

Rezidor Hotel Group har ansatt Dag Johan Høybakk som General Manager for Radisson Blu Hotel, Tromsø.

Publisert

Dag Johan Høybakk (bildet) er en av de som kjenner reiselivsnæringen i Nord-Norge best. Nå, etter seks år, vender han tilbake som General Manager på Radisson Blu Hotel Tromsø.

- Vi er glad over å ha fått tilbake Dag Johan Høybakk i stillingen som General Manager. Høybakk har en unik kompetanse om reiselivsnæringen i Nord-Norge, og kan vise til gode resultater fra tidligere. Dette vil utvilsomt komme våre gjester til gode. Rezidor er den største internasjonale hotellkjeden i Norge og kombinasjonen av et sterkt internasjonalt nettverk og solid regional kompetanse gjør at vi har en sterk posisjon i Nord-Norge. Høybakk vil bidra til at vi forsterker denne posisjonen, sier Thomas Engelhart, Area Vice President, Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Dag Johan Høybakk var General Manager ved Radisson Blu Hotel Tromsø i perioden 2004-2008, den gang Radisson SAS Hotel Tromsø. Siden har han jobbet som General Manager for Malangen Brygger, og kommer fra stillingen som daglig leder i turoperatøren Tromsø Adventure.

Radisson Blu Hotel, Tromsø ligger sentralt til i sentrum av byen, med en fantastisk sjøutsikt. Med sine 269 deluxe rom og suiter, 16 toppmoderne møterom, to restauranter og fullt utstyrt treningssenter, utgjør Radisson Blu Hotel Tromsø en sentral del av reiselivstilbudet i Tromsø.

Høybakk tar over for Poul Henrik Remmer.

Powered by Labrador CMS