ricaishav
ricaishav

Rica Ishavshotel ansetter ny hotelldirektør

Etter tolv år på Radisson Blu Hotel i Tromsø, synes den erfarne hotelldirektøren Poul-Henrik Remmer (55) at det var på tide å søke nye utfordringer i Nordens største hotellkjede.

Publisert

Foto: Scandic Hotels

Mandag ettermiddag ble Remmer formelt ansatt som ny hotelldirektør på Rica Ishavshotel i Tromsø. Han trer inn i sin nye jobb 1. desember, og er på plass rett etter at Rica Ishavshotel har blitt omprofilert til Scandic Ishavshotel den 11. november.

- Rica Ishavshotel har et godt renommé og går inn i en spennende fase når de skal integreres i Scandic. Det blir en stor del av jobben min å prøve å bidra til at det skjer på en best mulig måte, sier han.

Ny hverdag

Remmer har over 25 års erfaring fra den norske hotellbransjen, og har vært en del av Radisson-konsernet siden 1989.

- Det er naturligvis spennende å bli en del av Nordens største hotellkjede. Jeg gleder meg til å komme i gang og bidra med det jeg kan, sier Remmer som opprinnelig kommer fra Danmark.

De siste tolv årene har han imidlertid jobbet med hotelldrift i Tromsø, og opparbeidet seg betydelig lokalkunnskap.

- Rica Ishavshotell er et godt og veldrevet hotell, og jeg har ikke tenkt å gjøre store endringer. For meg blir dette en utfordring, og det ser jeg frem til, sier han.

Ledende i Norge

I februar ble det kjent at Scandic kjøpte Rica Hotels, Scandic ble dermed den største hotellaktøren i Norden. I Norge har kjeden 84 hoteller, fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord. Omprofileringsprosessen er totalt sett den største i den Nordiske hotellbransjens historie.

- Det er veldig gledelig at vi har fått med oss Poul-Henrik på laget. Med hans brede erfaring er jeg overbevist om at han kommer til å være en stor bidragsyter i den kommende omprofileringsprosessen, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

(NTBinfo)

Powered by Labrador CMS