Folketeaterpassasjen_Burgerbar2
Folketeaterpassasjen_Burgerbar2

The Signature Series presenterer Nicolai Lundsgaard

The Signature Series er et konsept der Burger Bar i Oslo inviterer kokker til å gjøre en gjesteopptreden, og komponere sin signaturburger. Kokkene får frie hender og velger selv hvilke råvarer som skal benyttes. Burgeren blir å finne på Burger Bars meny i 2. etasje fra i dag, lørdag 6. september frem til 4. oktober. Nicolai Lundsgaard er først ut.

Publisert

Burgerbar Oslo.

Første kokk ut er Nicolai Lundsgaard fra Danmark, som har bakgrunn fra Stavanger, hvor han siden 1996 har jobbet som kokk og kjøkkensjef på en rekke av byens beste restauranter, deriblant Craigs Kjøkken, Tango Bar & Kjøkken og Café de France og 2. etasje på N.B. Sørensen.

Nicolai Lundsgaard. (Foto: Privat)

Bred bakgrunn

Lundsgaard har også jobbet på Colonialen i Bergen og Bagatelle i Oslo, og er per i dag kjøkkensjef ved Det kongelige hoff.

Siden 2007 har han også vært fast medlem på det norske grill-landslaget som hvert år konkurrerer i VM i BBQ i Memphis.

Kjent, godt og småharry!

Burgeren min er kjent, god og småharry, sier Nicolai Lundsgaard. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Han beskriver signaturburgeren sin som en variant med noe som er kjent og godt, litt småharry, men med noe som alle liker:

– Selv om maten jeg lager til daglig, og rettene jeg har spesialisert meg på, ikke er hamburgere, så er kvalitetsburger noe man aldri blir lei av. Og selv om hamburger er veldig populært i Norge, så har nok ikke alle helt skjønt viktigheten av at det bør være kvalitet i både råvarer og tilberedning. Det fins god mat og det fins dårlig mat, slik er det, sier han.

Burgere på menyen fra kjente kokker på Burgerbar. (Foto: Colourbox.com)

Signaturburgeren til Nicolai Lundsgaard blir kun å finne på vår meny i restauranten i andre etasje i en begrenset periode fra og med 6. september frem til 4. oktober, og var selv til stede ved grillen lørdag 6. september.

Les mer her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS