Clarion Collection Folketeateret2
Clarion Collection Folketeateret2

Folketeateret på «Hall of Fame»

Clarion Collection Hotel Folketeateret har for femte året på rad blitt tildelt sertifikat for utmerket hotell i 2015. Hotellet kaprer dermed en plass på TripAdvisors liste «Hall of Fame».

Publisert

Clarion Collection Hotel Folketeateret.

«Hall of Fame» er en kategori hos TripAdvisor for hoteller som mange år på rad har oppnådd fremragende anmeldelser på verdens største reisenettside.

Sertifikatet for utmerket hotell blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos Tripadvisor, som er resultat av mange og hyppige anmeldelser. I tillegg gjenspeiler det at hotellet har høy synlighet og er et populært valg blant nettsidens brukere.

– Vårt mål er nå å fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester, sier hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Folketeateret, Wilhelm Hartwig. (Foto: LinkedIn)

Skaper gode hotellopplevelser

– Det er et bevis på at våre ansatte skaper gode hotellopplevelser som gjestene synes det er verdt å dele med andre reisende. Vårt mål er nå å fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester og forhåpentligvis beholde plassen på «Hall of Fame» i årene framover, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig i en pressemelding.

TripAdvisor

TripAdvisor er verdens største reisenettsted, som gjør det mulig for reisende å planlegge den perfekte reisen. TripAdvisor tilbyr pålitelige råd fra virkelige reisende og et bredt utvalg av reisealternativer og planleggingsfunksjoner med sømløse lenker til bestillingsverktøy. TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør alene det største reisefellesskapet i verden med mer enn 260 millioner unike besøkende per måned, 60 millioner medlemmer og over 200 millioner anmeldelser og synspunkter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS