Scandic VM Tine Birkeland Per Bergerud
Scandic VM Tine Birkeland Per Bergerud

Scandic Hotels blir vertskap for VM

I mars neste år arrangeres VM i skiskyting i Holmenkollen, og Scandic Hotels blir samarbeidspartner og vertskap for utøvere, støtteapparat og folkehavet på tribunene. Scandic Holmenkollen Park blir utøverhotell.

Publisert

Markedsdirektør i Scandic Hotels, Tine Birkeland, og leder for Skiskytter-VM Oslo 2016, Per Bergerud, etter å ha signert avtalen som gjør Scandic Hotels til samarbeidspartner.

Vi synes det er viktig å ta del i store norske sportsbegivenheter og støtte norsk idrett, sier markedsdirektør i Scandic, Tine Birkeland.

– Det er derfor vi engasjerer oss så aktivt som vi gjør innenfor idretten i Norge. Å være samarbeidspartner til VM i skiskyting på hjemmebane er noe helt spesielt, og vi gleder oss stort til å være vertskap for et arrangement som dette, sier Birkeland videre.

Blir utøverhotell

Scandic Holmenkollen Park blir utøverhotell under skiskytter-VM neste år.

Scandic Holmenkollen Park vil få en helt spesiell rolle under mesterskapet som vertskap for både utøvere og støtteapparat.

– Det er veldig mange aktører tilknyttet dette arrangementet. Vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for alle, deriblant deltakere, sponsorer, media og ikke minst publikum. Vi har en meget sterk hotellportefølje i Oslo som passer veldig godt for alle, sier Birkeland i pressemeldingen.

Scandic legger opp til å ha egne supporterhoteller i Oslo sentrum der det vil være ekte VM-stemning under hele mesterskapet. I tillegg har Scandic Oslo City blitt utnevnt til det offisielle mediehotellet.

Arrangøren er fornøyd

Det er ventet fulle tribuner når VM i skiskyting braker løs i mars. Utøverne har startet oppladningen, og arrangøren har sikret seg Scandic Hotels som samarbeidspartner.

Leder for Skiskytter VM Oslo2016, Per Bergerud, gleder seg over å få på plass Scandic som samarbeidspartner.

– Vi er kjempefornøyd med å få en så profesjonell og erfaren hotellpartner. Scandic møter våre behov til forpleining av utøvere, media, publikum og funksjonærer på en glimrende måte, sier han.

I mars neste år

VM i skiskyting arrangeres i Holmenkollen fra 3. til 16. mars 2016.

Bergerud fremhever lokasjonen og fasilitetene til Scandic Holmenkollen Park som en sentral brikke å få plass til dette mesterskapet.

Per Bergerud fremhever lokasjonen og fasilitetene til Scandic Holmenkollen Park som en sentral brikke å få plass til dette mesterskapet.

VM i skiskyting arrangeres i Holmenkollen 3. til 13. mars 2016. Det er ventet 120 000 tilskuere. Billettsalget starter 29. august.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS