Best Western og Agoda
Best Western og Agoda

Best Western samarbeider med Agoda.com

Best Western International gjør sitt verdensomspennende hotellnettverk med mer enn 4000 hoteller, tilgjengelig gjennom Agoda.com, en av de raskest voksende nettbaserte hotellplattformene i verden.

Publisert

«Agoda.com er medlem av den globalt ledende Priceline-gruppen. Nettstedet tilbyr et Asia-basert fokus på godt innhold og brukervennlig søkefunksjon, der kunder kan søke etter, lese brukeromtaler av, bestille og betale sin overnatting i en enkelt transaksjon, enten det er på PC eller mobil», heter det i en pressemelding.

Voksende marked i øst

Best Westerns samarbeid med Agoda.com gir kjedens hoteller direkte adgang til de hurtigst voksende reiselivsmarkedene, blant andre Kina, Sør-Korea, India, Indonesia og Thailand. Dette gir begge firmaer anledning til å dra nytte av mulighetene Priceline-gruppens sterke distribusjonsnettverk gir.

– Samarbeidet med Agoda.com viser at vi i Best Western dedikert etterstreber å utvide vår distribusjon i det stadig viktigere og svært hurtigvoksende asiatiske markedet, sier Dorothy Dowling, senior visepresident for markedsføring og salg i Best Western International.

– Agoda.com og Best Western deler et engasjement om å tilby kundene våre fremragende service og verdi. Vi er svært begeistret for at vårt samarbeid, vil gi kundene til Agoda.com ha direkte adgang til alle Best Western sine hoteller – over 4000 i mer enn 100 land i hele verden, legger hun til.

Styrker formålet

– Agoda.com er stolte over styringen av og innovasjonen i front-end-produktet vi tilbyr kundene våre, og tilkoblingsløsningene vi tilbyr våre hotellpartnere. Vårt samarbeid med Best Western International styrker dette formålet ytterligere, samtidig som vi fortsetter med meningsfylte fremskritt for å øke Agoda.com sitt internasjonale fotavtrykk, sier John Brown, daglig leder i Agoda.com.

Samarbeidet styrkes ved bruk av DerbySoft sine kommunikasjonsløsninger, for rask og pålitelig oppdatering på nett, av priser og tilgjengelighet ved Best Westerns hoteller over hele verden.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS