Radisson Blu Lillehammer

Pandox Operations overtar Radisson Blu Lillehammer

Pandox Operations overtar driften og investerer 60 millioner kroner i oppgradering av Radisson Blu Lillehammer Hotel. Overtakelsen skjer i august 2015. Pandox overtok også nylig også driften av Grand Hotel Oslo.

Publisert

Radisson Blu Lillehammer Hotel.

Leieavtalen med dagens operatør av hotellet går mot slutten, og i og med at Pandox besluttet å investere mye penger i oppgradering, fant man det mest hensiktsmessig å drive hotellet selv.

Overtar i august

Pandox har derfor inngått en avtale med dagens operatør om at de fraflytter hotellet innen utgangen av august 2015. Pandox trer da inn som ny operatør, og alle ansatte følger med i forbindelse med virksomhetsoverdragelsen.

Oppgraderingen av hotellet starter innen kort tid og forventes ferdig mot slutten av 2016. Arbeidene vil bli gjort i etapper som gjør at det ikke vil berøre den daglige driften.

Region i vekst

– Lillehammer er en region i vekst og Pandox ønsker å utnytte både den regionale fordelen området har å by på og det store potensialet i Radisson Blu Lillehammer Hotel. Vi har derfor besluttet å investere 60 millioner norska kroner i oppgradering av hotellet, sier vise president Helge Krogsbøl i Pandox AB.

– Radisson Blu Lillehammer Hotel har en imponerende historie og har huset både kongelige og vært offisielt vertskapshotell for OL. Hotellet har en betydelig størrelse og består av 303 rom, store konferansearealer og en storsal på 1000 kvadratmeter. Hotellet har i tillegg flotte relaxområder med både utendørs og innendørs svømmebasseng, sier Krogsbøl.

Pandox

Pandox er et av de ledende selskapene i det europeiske hotellmarkedet. Pandox har tre forretningsområder: Hotel Properties, Hotel Operations og Asset Management. Hotellene drives under ulike typer avtaler og markedsføres gjennom partnervaremerker og egne varemerker.

Til sammen omfatter Pandox’ virksomheter mer enn 110 hoteller og 24 000 rom i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgia, Tyskland, Canada, Sveits og Bahamas.

Pandox Hotel Properties omfatter selskapets heleide eiendomsportefølje.

Pandox Operations er Pandox' eget driftsselskap.

Pandox Asset Management forvalter hotelleiendommer på vegne av eksterne eiere.

Pandox ble etablert i 1995 og eies av Eiendomsspar AS, CGS Holding AS og Helene Sundt AS.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS