Frank Kaspersen er ansatt som hotelldirekør på Quality Airport Hotel Gardermoen. (Foto: Quality Hotel)

Fra Radisson til Quality Airport Gardermoen

Frank Kaspersen (34) har vært regnet som en av Radisson Hotel Groups største talenter. Nå skifter han lag, og blir en del av Quality Hotel i Nordic Choice Hotels. Han skal nemlig lede nyrenoverte Quality Hotel Gardermoen.

Publisert

Hotelldrift på Gardermoen er ikke ukjent for 34-åringen fra Nord-Norge. Han har tidligere vært hotelldirektør og hotellsjef på Radisson Blu og Park Inn på Gardermoen.

Fra Nord-Norge

Kaspersen kommer fra Stokmarknes i Vesterålen. Hotellkarrieren startet i resepsjonen på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Han har fra resepsjonen jobbet seg opp i ledelsen med stillinger som skiftleder, avdelingsleder, hotelldirektør og hotellsjef på Radisson Blu og Park Inn på Gardermoen. Han kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Bodø.

– Jeg er gleder meg stort til å bli kjent med og ta del i giganthotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Det er unikt å kunne gå inn i et ny-renovert og utvidet hotell av slik kvalitet. Jeg håper å tilføre nordnorsk varme, et brennende engasjement, og en støttende stil som bygger opp under det som allerede er bra, og samtidig åpner opp nye dører, veier og muligheter på Jessheim, sier Kaspersen.

Les også: – Opplev mer på Gardermoen, sier assisterende hotelldirektør på Park Inn by Radisson Airport Hotel, Frank Kaspersen (publisert 2017)

Les også: Frank Kaspersen skal styre Radisson Blu Hotel i Bodø (publisert 2017)

«Forelsket» i Nordic Choice Hotels

Etter mange år i Radisson Hotel Group, er Kaspersen nå spent på å komme inn i et nytt selskap.

Qualiity Airport Hotel Gardermoen er nyrenovert. (Illustrasjon: Quality Hotel)

– Nordic Choice Hotels tiltrekker meg som et selskap som tør å tenke annerledes. Når hovedpersonen selv tør å ta et standpunkt til Pride, og aktivt støtter LGBTQ-rettigheter, skaper det stolthet og nærhet. Kanskje støter man noen fra seg, men det er verdiene som er viktige, og verdiene som bygger en familie, sier Kaspersen.

Kaspersen tar over for Anne-Margrethe Tveit, som er gått videre som hotelldirektør på Quality Hotel River Station i Drammen, som åpner november 2019.

Enorm søkerinteresse

Quality Hotel mottok enorm interesse for stillingen som hotelldirektør på flaggskip-hotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Ut av de mange kandidatene, trakk til slutt Frank Kaspersen det lengste strået.

– Gjennom intervjuprosessen har han vist sine kvaliteter i mange forskjellige arenaer, og med lang erfaring fra Radisson Blu på Gardermoen, har han stor kunnskap om markedet som vil gagne oss, sier Henrik Ståhl hos Quality Hotel Norge.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen ble første gang åpnet 3. desember 1985. Hotellet er nå helrenovert, og byr på 455 rom med 910 sengeplasser

Antall konferanselokaler: Hotellet har 24 møte- og konferanselokaler, med plass til 800 deltakere i storsalen på 700 kvadratmeter. I tillegg er det også 500 kvadratmeter utstillingsområde, og 300 parkeringsplasser utenfor hotellet, som ligger like inntil E6.

A la carte-restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept) og GranBar (bar) med shuffleboard og foosbal. Hotellet har også treningsstudio og utendørsklatrevegg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS