Kyrre Skoge er ny hotelldirektør på Quality Hotel Entry, tidligere kjent som Quality Hotel Mastemyr.

Fra Mastemyr til Entry

Etter et halvt års renovering av rom og fellesarealer, åpner Quality Hotel Entry, tidligere Quality Hotel Mastemyr, dørene til igjen – ikke bare med et splitter nytt navn, men også med ny hotelldirektør.

Publisert
Quality Hotel Entry er pusset opp det siste halve året.

Hotellet var et av de aller første i Quality Hotel-kjeden da den ble innviet i 1991. Hotellet fungerte samtidig som tidligere Choice Hotels Scandinavia AS hovedkontor frem til 1996, da Petter A. Stordalen kom inn og selskapet vokste inn i nye, større lokaler.

Kyrre Skoge startet hotellkarrieren på hotellet.

Inngangsporten til Oslo – og Østfold

– Dette er inngangsporten til Oslo og mot Østfold, og navnet, Quality Hotel Entry, spiller direkte opp under det. I takt med alt det nye, skal vi fokusere enda mer på våre fantastiske service-helter som gir Quality Hotel Entry den positive energien som smitter over på gjestene våre, som reiser fra oss med minner så det monner, sier den nye hotelldirektøren på Quality Hotel Entry, Kyrre Skoge.

Beliggenheten på grensen til Oslo skal gjøre hotellet til et møtepunkt mellom Oslo og Østfold, for alt fra små til store konferanser og eventer til familier.

Startet karrieren på hotellet

Renoveringsarbeidet var ferdig i februar 2017.

Kyrre Skoge, som startet sin karriere i Nordic Choice Hotels på nettopp Quality Hotel Mastemyr, nå Quality Hotel Entry, tilbake i 2005, gleder seg til å vende «hjem» til et nyrenovert hotell med nytt navn og nye konsepter som skal tas til nye høyder.

Siden starten i 2005, har Skoge blitt en kjent mann innen Nordic Choice Hotels både i direktørstillinger, salgsroller og sist som Culture Officer i Comfort Hotel, der hans hovedfokus var å legge til rette for gode gjesteopplevelser og skape arbeidsglede blant de ansatte.

Ferdigstilt i februar

Renoveringsarbeidet startet høsten 2016 og var ferdigstilt i februar 2017. Det nye Quality Hotel Entry fremstår igjen som nytt og moderne med åpne fellesområder, aktivt barområde med shuffleboard og nytt friskt lunsj-konsept med fokus på sesongens råvarer.

– Med sine egenskaper innenfor kultur, salg og ikke minst smittende engasjement for hotell og måloppnåelse er det ingen tvil om at Kyrre Skoge er rett mann for nye Quality Hotel Entry. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Henrik Ståhl i Quality Hotel Norge ((Director of Operations).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS