For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Morten Thyregod Paulsen (til venstre) og Atle Minothi viser hvordan lagringen utgjør store forskjeller på smaken selv om resepten er den samme, originale, på Gammel Opland.
– Gjøvik omfavner sin historie,og det er gøy å se hvordan akevittfestivalen setter byen på kartet. At akevittfestivalen nå tiltrekker seg over 30 000 mennesker er intet mindre enn imponerende, sier akevittambassadør i Anora, Atle Minothi (til høyre), her sammen med Morten Thyregod Paulsen.

Tradisjon og trender møtes på Norsk Akevittfestival

Norsk Akevittfestival arrangeres på Gjøvik fra 25. til 27. september. Det er landets største og viktigste møteplass for norsk matkultur, tett sammenvevd med akevittens rike historie, allsidighet og nye, trendy bruksområder.

Powered by Labrador CMS