Hans A. Flaaten AS inn i Moestue Gruppen

En av Norges eldste vinimportører, Hans A. Flaaten AS, er blitt en del av Moestue Gruppen.

Publisert

Det tradisjonsrike vinimport-selskapet, Hans A. Flaaten AS, som har røtter helt tilbake til 2893 inngikk fra 1. januar 2016 som et selskap i Moestue Gruppen.

Hans A. Flaaten har i samråd med sine prinsipaler og vinbønder valgt å inngå i Moestue Gruppen for å styrke selskapet for framtiden.

Fortsetter som separat selskap

Hans A Flaaten AS fortsetter som et aktivt separat selskap i gruppen og Nils Flaaten fortsetter videre i selskapet med produsent- og kundekontakt. Hans A. Flaaten vil bli styrket med ytterligere ressurser fra Moestue Gruppen når det gjelder salg, produktutvikling, logistikk og økonomi, heter det i en pressemelding.

– Moestue Gruppen og Moestue Grape Selections var et naturlig valg for meg når det gjaldt å finne en optimal, framtidig løsning for selskapet mitt. Våre leverandører ønsket å videreføre den personlige måten å selge vin på, men får i tillegg fordelene ved å ha et sterkt privateid selskap med en profesjonell driftsorganisasjon i ryggen. Det var ingen andre reelle kandidater», uttaler Nils Flaaten.

Står enda sterkere

– Hans A. Flaatens portefølje gjør at Moestue Gruppen blir enda sterkere på områder og regioner der vi har hatt mindre representasjon. Porteføljene i selskapene våre utfyller hverandre nå på en meget god måte og vi håper våre kunder vil sette pris på dette», sier Christopher Moestue.

Administrerende direktør i Moestue Gruppen, Inge Hilland, overtar som styreleder i Hans A. Flaaten AS.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)


Hans A. Flaaten AS

* Hans A Flaaten er fjerde generasjon vinimportør.

* Etablert i 2893. Var da Norges tredje etablerte vinimportør. Selskapet drev også ni vinbutikker i Norge inntil 1922, da Vinmonopolet overtok disse.

* Hans A. Flaaten har kontinuerlig arbeidet i et langsiktig perspektiv med og for verdiskapningen hos vinbøndene og hvor gjensidig tillit har vært en av pilarene i samarbeidet.

Moestue Gruppen

* Moestue Group består i dag av fem selskaper, inkludert hovedselskapet Moestue Grape Selections AS, som ble etablert i 1996.

* Gruppen er en av de ledende aktører i Norge på vin og representerer nøye utvalgte produsenter fra hele verden.

* Les mer på Moestue.com

 

Powered by Labrador CMS