McDonald’s med vegetarburger

McDonald’s lanserer i dag sin nye vegetarburger, Veggie McSpice, i Norge.

Publisert

Tidligere i vinter inviterte vi i McDonald’s kunder til å prøvesmake forskjellige vegetar-alternativer, og komme med sine tilbakemeldinger. På bakgrunn av dette har vi funnet frem til en vegetarburger som vi tror passer det norske markedet godt, sier leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i McDonald’s, Erik Lødding.

Den nye burgeren vil bli tilgjengelig i de fleste McDonald’s-restaurantene i Norge fra og med i dag, 26. april.

Skal smake «digg»

Den klare tilbakemeldingen fra kundene, var at de ønsket en vegetarburger som ser ut som, og smaker som, en real burger. Den skal rett og slett smake «digg», som en av kundene uttrykte det. Det at vi har latt kundene smake på forskjellige alternativer, gjør at vi føler oss trygge på at den nye burgeren vil falle i smak hos de fleste, sier Lødding videre.

Positive tilbakemeldinger

Den nye vegetarburgeren Veggie McSpice har fått stor respons i sosiale medier, blant flere grupper.

– Vi har fått svært positive tilbakemeldinger fra vegetarianere, veganene, fleksitarianere, og dyrevernere. Alle har forskjellige grunner til at de ønsker et nytt vegetartilbud, og vi er overveldet over den positive responsen som har kommet fra forskjellige hold, både i sosiale medier og direkte til oss, sier Lødding.

– Vi fikk tidlig en del spørsmål om den nye Veggie McSpice blir mulig å spise for veganere. Det er derfor gledelig at vi kan tilfredsstille denne målgruppen også. Dersom du ønsker at Veggie McSpice skal være vegansk, bestiller du burgeren uten ost, forteller Lødding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS