VinHøst 2015 logo
VinHøst 2015 logo

VinHøst 2015 i Kristiansand

VinHøst 2015 i Kristiansand 2015 arrangeres i år i perioden fra 5. til 11. oktober. – Det er bare å sette av datoene, melder Henning Ross Vestavik i arrangementskomiteen.

Publisert

VinHøst betegner seg selv om en liten mat- og vinfestival i Kristiansand, og arrangeres i 2015 for sjuende gang.

Mange restauranter deltar

– En rekke av byens bedre spisesteder inviterer til og står bak VinHøst. Dette er en festival der alle skal kunne smake, nyte og lære noe. De ulike restaurantene har egne program med et stort og bredt innhold, samt en 2-retters VinHøst-meny med tilhørende vinpakke, melder Ross Vestavik.

«Le tour de wine»

Felles arrangementer er «VinMesse» torsdag 8. oktober og «Le tour de wine» lørdag 10. oktober. – «Le Tour de wine" har vært en kjempesuksess hvert år. I fjor var det med hele 300 deltagere. Med avgang fra Bakgården bar er man innom utvalgte restauranter, hvert sted serverer smaksprøver på mat og drikke. med kyndig hjelp i gul «ledertrøye», som ledsager laget fra stasjon til stasjon, snuser, gurgler og smaker deltagerne seg gjennom mange godbiter.

Endestasjonen er også Bakgården hvor deltagerne for servert en eksklusiv «wino-konsert», melder Ross Vestavik, som representerer restauranten Jonas B. Gundersen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS