Daglig leder for Døgnvill Burger, Terje Haakstad.
Daglig leder for Døgnvill Burger, Terje Haakstad.

Spanderer maten på barna

Etter meldinger fra både stamgjester og venner om at de savner å kunne ta seg råd til å spise ute, velger Døgnvill Burger å spandere barnemenyer i årets to første måneder.

– Grunntanken og visjonen bak det vi holder på med, er å skape hyggelige møter og opplevelser rundt et måltid. Det vil vi bidra til at skal fortsette å være mulig, selv nå under dyrtid - også for barnefamiliene, som ofte er dem som merker det mest, sier daglig leder i Døgnvill Burger, Tarje Haakstad.

 Barn under 12 år

Døgnvill Burger spanderer barnemenyen til barn under 12 år i hele januar og februar.
Døgnvill Burger spanderer barnemenyen til barn under 12 år i hele januar og februar.

Nå har altså Døgnvill gått ut med at de spanderer barnemenyen til barn under 12 år i hele januar og februar. De håper at det kan bidra til at det blir enklere å samle familie og venner.

Etter hvert som flere av oss som driver Døgnvill selv har fått barn, har vi blitt mer og mer familievennlige i driften også. Det er viktig for oss å tilrettelegge der vi kan, sier Haakstad.

Januar og februar

Han trekker frem barnemenyer med de samme råvarene som på den ordinære menyen, aktivitetshefter, klistremerker, egne desserter og fasiliteter som stellebord og stoler som familiære tiltak.

– I første omgang tenkte vi å gjøre dette ut januar, men i og med at det er så godt mottatt, fortsetter vi i februar også, sier Haakstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS