Nytt om navn
-
Fra toppjobb i DNB til Feddie Destillery
-
Startrekkefølgen i NM Community Catering 2025
-
De Historiske hedret servicehelter, hoteller og spisesteder
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Ny leder for bærekraft og kvalitet hos Engrosfrukt
-
Blir ny daglig leder for Gladmat
-
Årets siste Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Blir den tredje direktøren på Nidelven
-
Fra Manshausen til Sjøbua
-
Tar over ledelsen på Clarion Hotel Oslo
-
Birkebeineren Hotell blir en del av Hunderfossenkonsernet
-
Marzola med ny topplassering
-
Fra Clarion Hotel Oslo til Nordic Hotels & Resorts
-
Heimr styrker toppledelsen
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Olav Thon er død
-
Klare for finalen i Tine MatCup
-
Finalelagene i NM Community Catering
-
«Elg – en kokebok»
-
Pincho Nation til Bergen
-
Dette er Werklands konkurrenter i Bocuse d’Or 2025
-
Matomsorgsprisen 2024 til Ronny Nilsen
-
Enger Fjellheim til topps i Global Young Chef Challenge
-
Første norske kvinne i presidentskapet i WACS
-
Inn i lederstilling i Norwegian Hospitality Group
-
Helgeland til topps i Arctic Young Chef
-
Stem frem din kandidat til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris
-
Fru Timian er årets lutefiskelsker
-
Fra VisBook og inn i Loyco
-
Ny kommersiell direktør og salgsdirektør for Reitan
Annonsørinnhold
Hotell
-
Første skritt på veien mot helårsdrift for Dalen Hotel
-
De Historiske hedret servicehelter, hoteller og spisesteder
-
Strawberry til Skåne
-
Nytt medlem i De Historiske
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Årets siste Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Blir den tredje direktøren på Nidelven
-
Kåret til det beste historiske hotellet i verden
-
Tar over ledelsen på Clarion Hotel Oslo
-
Overtar Borregaard Hovedgård, og nå søkes det etter ny direktør
-
Historisk høye hotellrompriser i Norge
-
Birkebeineren Hotell blir en del av Hunderfossenkonsernet
-
– Nei til «hotellskatt»
-
Comfort Hotel Xpress Tromsø tar gjestenes velvære til neste nivå
-
Strawberry skal drive Nordens største flyplasshotell
-
Besøksbidrag: –Gedigent selvmål!
-
Unike Hoteller overtar Ramme Fjordhotell
-
– Distriktsfiendtlig «hotellskatt»
-
Fra Clarion Hotel Oslo til Nordic Hotels & Resorts
-
Heimr styrker toppledelsen
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Fra Moxy Oslo X til X Hotel
-
Storfjord Hotel inn i Relais & Châteaux
-
Thon Hotel Lofoten og Britannia Hotel til topps nok en gang
-
Åpnet nytt hotellflaggskip i Lofoten
-
I dag kåres årets beste frokosthoteller
-
Vil stoppe seksuell trakassering i horecabransjen
-
Historisk VM-dag i Trondheim: Scandic betaler premiepenger til parautøverne
-
Får NM-vinneren inn kjøkkenveien
-
Nytt Thon Partner-hotell på Straume
Restaurant
-
Skal drive ny restaurant på Trondheims tak
-
De Historiske hedret servicehelter, hoteller og spisesteder
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Årets siste Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Fra Manshausen til Sjøbua
-
Produserer kvalitetsvin i Søgne
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
Nok en pris til Kvitnes Gård
-
Pincho Nation til Bergen
-
Vinnerne av Matprisen 2024
-
Norges mest populære restauranter
-
Michelin-utdelinger til Danmark
-
Vil stoppe seksuell trakassering i horecabransjen
-
Vinify vokser, både i Norge og internasjonalt
-
Serveringsbransjen i vekst til tross for tøffe tider
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Dette er de nominerte til Matprisen 2024
-
Flere restauranter må slukke lysene for godt
-
Lønnsutbetaling i sanntid – ny løsning for horecabransjen
-
Hotell med mye innhold
-
Barkaden åpner flere barer
-
NM – en viktig konkurranse
-
Max Burgers har åpnet på Kongsberg
-
Starter ny restaurant i Narvik
-
Inn i De Historiske
-
Legger ned Rest.
-
Hjelper restauranter med å optimalisere bemanning og hindre matsvinn
-
Årets fjerde Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Fire får støtte Eureca-fondet
-
Dårlig inneklima i hotell- og restaurantbransjen
Bocuse d'Or
-
Bocuse d’Or-vinneren åpner dørene til sitt helt spesielle mat- og vinunivers
-
Konkurrerer den andre dagen i Lyon
-
Dette er Werklands konkurrenter i Bocuse d’Or 2025
-
Renaa-kokk klar for Bocuse d’Or-finalen
-
Vant Bocuse d’Or Africa
-
NM – en viktig konkurranse
-
Blir hun Norges første kvinnelige Bocuse-kokk?
-
Måltidet er en katalysator for verdiskapning
-
Svenske hjalp USA til seier i Bocuse d’Or Americas
-
Håndverksheder til Stiansen
Hotellfrokost
-
Thon Hotel Lofoten og Britannia Hotel til topps nok en gang
-
I dag kåres årets beste frokosthoteller
-
Dette er semifinalistene i frokostkåringen i 2024
-
Vant matsvinnpris for 60-årsfeiring
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Har satt dagsorden for den norske hotellfrokosten: 17 pallplasser på 17 forsøk
-
Dette er finalistene i årets hotellfrokost-kåring
Drinker og drinkoppskrifter
-
Norges mest solgte whisky i ny utgave
-
Eple i glasset – en smakfull cocktailtrend
-
Vant NM i akevittcocktails 2024
-
Smakfulle sommerdrinker
-
Bourbon-boom i baren
-
Tid for sommerlige drinker
-
Villmarksgin med tyttebær
-
Lanserer ny og banebrytende norsk gin
-
– Tang og tare i drinkene er fremtiden
-
Whisky og gin i en flaske
-
Jule- og vinterdrinker med Lillet
-
Suksess med sort rom
-
Juleakevittdrinkene med wow-faktor
-
Lanserer alkoholfri cocktailmeny
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
Horecajus fra Føyen
-
Rus på jobb – gode råd for avdekking og håndtering
-
Arbeidsgivers omplasseringsplikt ved oppsigelse
-
Gode råd for sykefraværsoppfølging
-
Seminar om varsling
-
Hvilken adgang har horecabedrifter til innleie av arbeidskraft?
-
Ny anskaffelseslov med bærekraftsfokus på trappene
-
Arrangerer frokostseminar om sykefraværsoppfølging
-
På tide å oppdatere arbeidsavtalene
-
Frokostseminar om varslingssaker med Føyen
-
Føyen – ny juridisk samarbeidspartner
-
Krav på bonus ved fødsels- og foreldrepermisjon?
-
Vanskelige arbeidstakere
-
Podcast om åpenhetsloven
-
Åpenhetsloven er her – kan styremedlemmer risikere ansvar for brudd?
-
Benytter dere oppdragstakere?