Adrian Løvold er coach for Tyrkias deltaker i Bocuse d'Or Europe 2016. (Foto: Morten Holt)

Løvold coach for Tyrkias deltaker

Det var også et annet norsk innslag på konkurransearenaen tirsdag. I tillegg til hundrevis av fans på tribunen, var nemlig Adrian Løvold, som også var deltaker i Årets kokk 2015, coach for Tyrkias deltaker Mutlu Sevket Yilmaz i boks 10.

Publisert
Tyrkias Mutlu Sevket Yilmaz ble coachet av Adrian Løvold fra Trondheim i Bocuse d'Or Europe 2016. (Foto: Heidi Fjelland)

– Da jeg fikk denne sjansen, måtte jeg slå til. Det er en spennende utfordring. Det er viktig å skape entusiasme for Bocuse d’Or også utenfor Norge, Sverige, Danmark og Frankrike, sier Løvold, som forteller at Tyrkias lag har vært fem uker i Trondheim for Bocuse d’Or Europe 2016 i Ungarn. Tyrkias deltaker har også kjæreste i Trondheim.

Den tyrkiske deltakeren ble til slutt nummer 15. (Foto: Heidi Fjelland)

Mutlu Sevket Yilmaz arbeider på Seasons restaurant, en franskinspirert restaurant utenfor feriebyen Alanya i Tyrkia.

Commis da Norge vant i 2008

Adrian Løvold var commis for Geir Skeie da Skeie vant Bocuse d'Or Europe i 2008. Så nå har han vært både coach og commis. Nå gjenstår det bare å bli hoveddeltaker!

Tyrkia ble nummer 17 i Bocuse d’Or Europe i Stockholm i 2014, og målet nå er å bli blant de 11 beste, slik at finaleplass i Lyon i januar 2016 sikret, forteller Løvold.

PS! Tyrkia endte til slutt som nummer 15 i konkurransen, to plasser opp fra Bocuse d'Or Europe i Stockholm for to år siden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS