Geir Skeie KA10

Følg Geir Skeies oppkjøring

Det er tre måneder til Bocuse d'Or arrangeres i Lyon, med vår norske deltaker Geir Skeie som en av de absolutt heteste favorittene. Han er full gang med forberedelsene, og den 28-årige kokken har også etablert sin egen hjemmeside. Du kan følge med hva Skeie skriver på sin side fra www.horecanytt.no.

Publisert

For at flest mulig interesserte skal kunne følge hans forberedelse frem mot Bocuse d'Or i slutten av januar 2009, har han etablert sin egen hjemmeside www.geirskeie.no. Her kan du lese fakta om Geir Skeie, se bilder og følge hans blogg.

Du kan du også få direkte tilgang til bloggen i snakkeboblen på forsiden av www.horecanytt.no.

Nærmer seg

Norges Bocuse d'Or Europe-vinner har fått fri de kommende månedene av sjefen selv, Odd Ivar Solvold, til utelukkende å konsentrere seg om oppkjøringen mot Lyon 27. og 28. januar 2009.

Da fristilles han helt fra stillingen som daglig leder for Midtåsen Solvold i Sandefjord, og vil bruke utallige timer i den mye omtalte garasjen på Midtåsen, som er omgjort til et treningskjøkken.

Være forberedt

"

- Dette garasjekjøkkenet er en svært viktig brikke i arbeidet fremover. Jeg kommer til å knapt med tid under selve konkurransen, og det er uhyre viktig å være skikkelig forberedt. Det er derfor helt avgjørende å luke bort så mye usikkerhet som mulig på forhånd, skriver blant annet Geir Skeie i sin blogg.

Han vektlegger også at Bocuse d'Or langt fra er noe enmannsshow. I ukene frem mot Lyon-konkurransen er coach Odd Ivar Solvold og commis (medhjelper) Adrian Løvold sentrale brikker i forberedelsesarbeidet.

Andre bidrar også

Men også andre skal bidra til at Norge får et nytt godt resultat i Bocuse d'Or.

- jeg kommer til å ta inn andre "proffer" når jeg kommer litt lenger i treningen. Det er viktig med tilbakemelding på om jeg er på rett vei eller ikke. Fasen jeg har vært inne i nå, er å finne smaker som jeg liker, og som passer sammen, skriver Geir Skeie i bloggen.

Powered by Labrador CMS