NorgeØrjan1

Ørjan har levert begge rettene i Lyon

Ørjan Johannessen har nå levert begge rettene i Bocuse d'Or i Lyon, og optimismen er stor blant hundrevis av norske supportere på tribunen på konkurransearenaen. Sammen med commis Julie Ekse Jenssen forsvarer han de norske fargene i Bocuse d'Or 2013. Den endelige avgjørelsen faller i kveld. Se bilder og film fra presentasjonen her.

Publisert

Ørjan Johannessen legger opp kjøttfatet.

Coach Odd Ivar Solvold følger sluttspurten.

Norges første rett, Piggvar Austevoll, ble presentert på tallerken for juryen klokka 14.35, mens kjøttretten, Oksefilet Bekkjarvik, ble presentert for juryen på fat klokka 15.10.

Se film fra da Ørjan leverte fiskeretten her (Foto: Impuls)

Se hva Ørjan Johannessen laget her

"

Eyvind Hellstrøm og de andre jurymedlemmene studerer Danmarks rett.

Ørjan Johannessen og Julie Ekse Jenssen legger fiskeretten på tallerkenen.

Norges fiskerett er klar for servering til juryen i Lyon.

Jeppe Foldager og Danmark legger siste finpuss på kjøttfatet. Danmark var første lag ut i dag. Norge var nummer 10.

Det er mange norske fans på tribunen i Lyon.

Kjøttfatet til Ørjan Johannessen presenteres for juryen.

En konsentrert Ørjan Johannessen med siste finpuss på kjøttfatet.

Se film fra da Ørjan leverte fiskeretten her (Foto: Impuls)

Se hva Ørjan Johannessen laget her

Saken oppdateres

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS