Kåret til årets vinprodusent i «den nye vinverden»

Casillero del Diablo er tildelt den prestisjetunge utmerkelsen «New World Winery of the Year» av det amerikanske magasinet Wine Enthusiast – i 2020-utgaven av «Wine Star Awards».

Publisert
Casillero del Diablos sortiment i Norge.

I mer enn to tiår har Wine Enthusiast årlig anerkjent og gitt oppmerksomhet til enkeltpersoner og selskaper som har gitt et spesielt bidrag til utviklingen av vin- og brennevinindustrien.

Når det gjelder kåringen av «New World Winery of the Year», ser juryen mot de «nye» vinlandene. Dette dreier seg om land som Australia, USA, Sør-Afrika, Argentina, Chile og alle de andre landene som konkurrerer i dagens globale marked – selv om de ikke har laget vin siden romertiden (slik som for eksempel Italia, Frankrike og Spania).

– Gjenspeiler arbeidet over flere tiår

Vinnerne av «Wine Star Awards» velges i 15 forskjellige kategorier basert på en rekke ulike faktorer, for eksempel deres innvirkning på forbrukere og salgskanaler, kommersiell suksess, firma- eller merkevaresyn og bransjetrender.

– Jeg har jobbet med Casillero del Diablo i mer enn 20 år, og jeg har sett på nært hold denne merkevarens utvikling og vekst. Jeg er utrolig stolt over denne utmerkelsen. Den gjenspeiler det ekstraordinære arbeidet vi har gjort i flere tiår, sier teknisk direktør for Concha y Toro, Marcelo Papa, i en pressemelding.

Casillero del Diablo – bredt sortiment i Norge

Casillero del Diablos distribueres i mer enn 135 land verden over og får stadig oppmerksomhet for sin høye og jevne kvalitet til gunstig pris. Vinmerket har eksistert i Norge siden 90-tallet og finnes i en stor variasjon av viner med forskjellige formater.

Concha y Toro Norway/VCT Norway

Concha y Toro Norway og VCT Norway er heleide datterselskaper av chilenske Viña Concha y Toro S.A.

Selskapene i Norge importerer viner fra Chile, Argentina, Sør-Afrika og USA, og har Vinmonopolet som sin største kunde.

Morselskapet, Viña Concha y Toro S.A (etablert 1883), er Latin-Amerikas ledende vinprodusent.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS