Sjef på destilleriet i Grimstad, Fabian Widmer, sender en ny container med Harahorn til ginelskende amerikanere. (Foto: Det Norske Brenneri)
Sjef på destilleriet i Grimstad, Fabian Widmer, sender en ny container med Harahorn til ginelskende amerikanere. (Foto: Det Norske Brenneri)

USA- og bartender-heder til Harahorn Gin

Harahorn Small batch Gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad har høstet nok en gullmedalje. Denne gang fra amerikanske «Bartender Spirits Awards».

Publisert

Prisdrysset har gitt rekordsalg i USA for den norske ginprodusenten. Årets tredje container fylt med Harahorn ble nylig sendt fra Det Norske Brenneri.

Tidligere «Gin of the Year»

– Dette er en fantastisk bekreftelse for Harahorn Gin. Vi leverer fortsatt produkter helt i verdensklasse, sier ansvarlig for Harahorn Gin i Det Norske Brenneri, Jarle Nereng.

Det er tredje gang Det Norske Brenneri får denne utmerkelsen, og dette bidrar selvfølgelig til økt salg. I 2019 ble Harahorn kåret til «Gin of the Year» i USA.

– Viktig å selge flaske nummer to

– Vi har hatt en fantastisk vekst det siste året i USA, og vår importør merker nå at Harahorn Gin ikke bare kjøpes av førstegangskjøperen fordi designet på flasken ser bra ut, men at innholdet holder så høy kvalitet, at kundene kommer tilbake og kjøper en flaske til. Det å selge en flaske gin er ikke så vanskelig. Men det å selge flaske nummer to til den samme kunden – er det som er avgjørende for om produktet treffer markedet eller ikke, sier Nereng.

I dag kan du kjøpe Harahorn Gin i ca. 25 forskjellige stater i USA.

«Bartender Spirit Awards 2021» har gitt Harahorn Small Batch Gin en av bransjens viktigste anerkjennelse. Dommerne, bartenderne, tester ut ulike produkter for å gi sine besøkende de absolutt beste drinkene.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS