Harahorn – norsk ginsuksess

Den norske brennevinssuksessen Harahorn Gin skal fly videre med SAS.

Publisert

Brennevinsprodusenten fra Grimstad og flyselskapet har skrevet under en ny treårskontrakt.

Jarle Nereng. (Foto: Det Norske Brenneri)
Jarle Nereng. (Foto: Det Norske Brenneri)

Allerede i februar 2018 ble de første Harahorn-flaskene levert til flyselskapet. Da ble det mulig å kjøpe en norsk håndverksgin på alle mellom- og langdistanseruter.

Siden har Harahorn Small Batch Gin vært et fast følge til en GT på vei til New York eller en annen spennende destinasjon.

Et godt merkenavn

– Nå har vi skrevet under en ny treårskontrakt, og dette betyr mye for oss med tanke på kjennskap til våre prisvinnende gin, sier produktsjef for Harahorn hos Det Norske Brenneri, Jarle Nereng.

– SAS er en stor aktør med et godt merkenavn, og det er supert for oss å få være med i deres videre planer. Selvsagt har flybransjen også vært svært skadelidende under korona-pandemien. Da alt var normalt leverte vi over 300 000 miniatyrflasker med Harahorn i året, men Covid 19 har ødelagt for det meste av dette siden utbruddet i mars i fjor. Nå kommer vaksinene for fullt, og med det tror vi passasjerene igjen vil komme tilbake til SAS etter hvert, sier Nereng i pressemeldingen.

Hedret

Den originale Harahorn Small Batch Gin selges i mange markeder verden rundt, og har en imponerende samling av edle medaljer fra noen av verdens største brennevinskonkurranser.

Da USAs mest kjente bartendere skulle lage en liste over alle verdens gin du absolutt bør ha i baren din, plukket de ut to fra Norge: Harahorn og Harahorn Fatlagret, fra Det Norske Brenneri. I 2019 ble Harahorn også tildelt den høythengende utmerkelsen Gin of The Year i USA. I tillegg til gullmedaljer fra blant annet USA Spirits Ratings, London Spirits Competition og San Francisco World Spirits Competition.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS