NorgeAPPrettilomma1

App-tips: Norge rett i lomma

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og ferieplanlegging står på agendaen for de fleste. Visitnorway går i lomma på turistene med en egen app som hjelper til med planleggingen av norgesferien.

Publisert

VisitNorway-app’en er et verktøy for planlegging av sommerferien, både før og under reisen. Finn aktuelle destinasjoner, utflukter fra hytta eller utforsk de stedene du befinner deg underveis i ferien spontant.

Norsk og engelsk

Applikasjonen er gratis og tilgjengelig for iPhone og Android og viser vei til spisesteder, overnattingstilbud, aktiviteter og attraksjoner fra hele Norge. Applikasjonen er tilgjengelig både på norsk og på engelsk.

Med VisitNorway-appen har du all informasjonen du trenger for å finne frem til de fantastiske mulighetene som finnes i ferie-Norge – rett på mobilen.

Green Travel

Applikasjonen gjør det også lettere å reise miljøvennlig i Norge gjennom navigasjonsfunksjonen Green Travel. Denne gjør det mulig å søke på miljøsertifiserte reiselivsbedrifter i Norge.

Les mer her i en tidligere publisert artikkel på Horecanytt.no

VisitNorway

Visitnorway er Norges offisielle reiselivsportal

Portalen hadde 9 467 891 besøk i 2010

Visitnorway.com finnes i 14 utgaver: Internasjonal utgave (engelskspråklig), norsk, svensk, dansk, russisk, nederlandsk, tysk, fransk, britisk, spansk, italiensk, kinesisk, polsk og amerikansk.

"
Powered by Labrador CMS