AbsolutGreyhound2
AbsolutGreyhound2

Samarbeid om digitale drinkmikser

I mer enn 30 år har Absolut samarbeidet med kreative artister innen musikk, kunst og mote. Nå plukker Swedish House Mafia opp arven etter blant andre Andy Warhol og Jay Z gjennom låten “Greyhound” som er første smakebit på en unik Absolut-opplevelse som kombinerer drinker og musikk i en global digital lansering.

Publisert

Absolut Greyhound.

– For oss har det vært naturlig å samarbeide med et ikonisk svensk merke som Absolut. Resultatet er Greyhound, og vi er kjempefornøyde. Da vi spilte Greyhound for første gang foran 20 000 fans på Madison Square garden, var reaksjonen utrolig. Stemningen ga oss gåsehud, sier Steve Angello fra Swedish House Mafia.

Eksklusivt på Facebook

Absolut Vodka og Swedish House Mafia er merkevarer som har mye felles: Kreativitet, natteliv og svenske røtter i kombinasjon med et blikk mot verden. Her møtes de i en intens, rytmisk dance-låt inspirert av en klassisk cocktail – Absolut Greyhound.

På Facebook kan følgere finne eksklusivt innhold som er et direkte resultat av samarbeidet mellom artister og mixologene i Absolut, og selv lage egne remixer av Absolut Greyhound.

– Vi kombinerer musikk og mixologi, og lager hits som passer til våre cocktails. For vi vil ikke at folk bare skal kunne smake den perfekte cocktail – de skal også kunne høre den, sier Chad Augustine, som representer ABSOLUT i Norge.

Flere artister

Absolut har også engasjert det svenske elektro-pop-bandet Little Dragon og den alternative popsangeren Dan Black fra Storbritannia til å skrive låter inspirert av andre vodkadrinker.

– Musikerne har vidt forskjellig bakgrunn noe som reflekterer Absoluts svenske røtter, men også vårt internasjonale perspektiv. Resultatet er en eklektisk miks av musikkstiler. Målet er å gjenskape opplevelsen av drinkene i lyd, og dermed vise at en perfekt drink spiller på alle sansene våre, sier Chad Augustine.

For å se Swedish House Mafias video se her

"
Powered by Labrador CMS