Trengereid skal lede NordNorsk Reiseliv AS

Arne Trengereid har sagt ja til å være konstituert administrerende direktør for NordNorsk Reiseliv AS fra 15. april 2011 og frem til ny direktør blir tilsatt. Arbeidet med rekruttering er i gang. Trengereid kommer fra stillingen som reiselivssjef i NordNorsk Reiseliv AS’ avdeling i Tromsø, og har lang erfaring fra reiselivet i Nord-Norge.

Publisert

Før etableringen av NordNorsk Reiseliv AS var han administrerende direktør i Troms Reiseliv AS, og han har også erfaring fra både Hurtigruten og Radisson SAS (nå Blu).

Trengereid erstatter Silje Brandvoll i næringsministerens Strategiske Råd for Reiseliv frem til ny direktør er tilsatt.

Reklameverdi på 115 millioner kroner

NordNorsk Reiseliv har lagt et godt år bak seg med mange gode resultater. I 2010 oppnådde Nord Norge 105 000 nye ferie og fritidsgjestedøgn. NordNorsk Reiseliv organiserte, i samarbeid med bedrifter, destinasjoner og Innovasjon Norge, internasjonale presseoppslag om Nord Norge til en reklameverdi på 115 millioner kroner.

Dette er ifølge Innovasjon Norges målinger. Innovasjon Norge melder også sterkt økende interesse rundt Nord Norge i samtlige internasjonale markeder.

- Solid fundament

– Nå har vi bygget et solid fundament for videre satsning, og vi begynner å se resultatene allerede. Min viktigste oppgave fremover blir å holde fortsatt fokus og forsterke effekten av de tiltakene vi allerede har satt i gang, sier Arne Trengereid.

Powered by Labrador CMS