Konrad Sel. (Foto: Karine H. Henriksen)

God stemning på Østlandske Storhusholdning 2019

Onsdag åpnet Østlandske Storhusholdning dørene for bedrifter og bransjeaktører innen storhusholdning. Til sammen står om lag 100 leverandører klare til å ta imot både eksisterende og potensielle kunder.

Publisert

Stemningen blant årets utstillere og besøkende var god, og mange benyttet anledningen til å ta et møte eller to med både eksisterende og nye leverandører.

Konrad Sel. (Foto: Karine H. Henriksen)

100 leverandører

Konrad Sel er messegeneral, og han forteller at messen på utstillersiden var fullbooket allerede i mars/april.

– Totalt har vi om lag 80 til 85 stands, men mange har slått seg sammen fordi vi ganske raskt ble fullbooket på leverandørsiden.

Til sammen møter de besøkende ca. hundre ulike bransjeleverandører, sier han.

God kvalitet på besøkende

Østlandske Storhusholdning er en fagmesse som ikke i er markedsført blant publikum generelt, men spesielt mot bransjeaktører innen storhusholdning.

– I dag venter vi rundt 700 besøkende, og i morgen om lag 500. Til sammen blir det ca. 1200 besøkende på disse to dagene.

Fornøyd utstiller

Santa Maria, som blant annet er representert ved Gjermund Opsahl, er svært fornøyd.

– I løpet av dagen har vi servert over 200 porsjoner med Oats, som er et av våre veganske produkter. Vi er veldig fornøyde med messen så langt, ikke minst siden kvaliteten på de besøkende er veldig høy. Her får vi snakke med nettopp de vi trenger å snakke med, sier han, og legger til at tilsiget av folk har vært jevn ut over hele dagen.

Opsahl gleder seg til morgendagens konkurranse, ikke minst fordi de har bidratt på smaksfronten.

Bærekraft og miljø fra Asko

Foredraget til Thorbjørn Johansson om miljø og bærekraft vakte stor interesse blant de besøkende. Tematikken om hva vi kan gjøre i dag, som får betydning for fremtidens generasjoner, og hva de er villige til å satse i denne kampen, engasjerte tilhørerne fra første til bakerste benkerad.

«Du skal få en dag i mårå»

Dersom du gikk glipp av dagens messe, er det fortsatt mulighet. Østlandske Storhusholdning åpner i morgen klokken 10.00 og stenger klokken 16.00. Og for de av dere som lurer, inngangen er gratis.

– Vi oppfordrer derfor alle som driver innen storkjøkken å ta turen, her er det gode muligheter til å ta et møte eller fem med leverandørene som er tilstede på messen, sier Konrad Sel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS