Frokost Rica Nidelven

Nytt frokostkonsept hos Rica Hotels

Olympiatoppen sørger for det daglige brød i frokostsalen hos Rica Hotels. Hotellkjeden har bedt Olympiatoppens ernæringsfysiologer om å fylle frokostmåltidet på hotellene med sunt innhold. Det har endt opp i frokostkonseptet God morgen.

Publisert

Matthias Hauge ved frokostbufeen på Rica Nidelven i Trondheim, som flere ganger er blitt kåret til Norges beste. Nå satser Rica-kjeden på å bli enda bedre. (Foto: Morten Holt)

Åtte av ti nordmenn spiser frokost hver dag, viser Statistisk sentralbyrås undersøkelser av norske levevaner.

Gjesteundersøkelser fra Rica Hotels viser at vi tar de gode frokostvanene med oss på hotell. Derfor har landets største hotellkjede bedt Olympiatoppens ernæringsfysiologer fylle dette måltidet med et sunt innhold. Slik havner kakaolaks, rødvinssild og juice med stangselleri og brokkoli på bordet.

Et viktig måltid

Olympiatoppen har også satt sammen en müsliblanding og bakt et eget brød for hotellgjestene hos Rica Hotels.

Martina Rabsch i samtale med Stephen Twining. (Foto: Morten Holt)

– Alle vet at frokost er et viktig måltid, og det er kanskje enda viktigere når man bor på hotell. Ofte venter det et viktig møte, et kurs, kanskje et jobbintervju eller en hel dags shopping når man går ut av frokostsalen på hotellet. Da er det riktig å ha fylt tanken med riktig oktan, sier driftssjef for food and beverage Martina Rabsch i Rica Hotels.

Riktig mat for dagen

I tillegg til de nye råvarene på frokostbordet, har Rica Hotels også satt sammen tre menyforslag som skal gjøre det enklere for gjestene å velge den frokosten som er best tilpasset dagens aktiviteter. Gjester som skal på shoppingtur, i møte eller bruke dagen til reiser, får forslag til en spesialtilpasset frokost.

– Du trenger ikke den samme maten for å sitte i forhandlinger som når du skal tilbringe dagen i en fornøyelsespark. Vi vil hjelpe våre gjester å starte dagen riktig. Resultatet blir både en bedre dag og en bedre hotellopplevelse, der det selvfølgelig også skal være rom for nytelse. En god start på dagen kan også ha noe godt til kaffen, sier Rabsch.

Nytt konsept

Fra frokostbufeen på Rica Nidelven i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

Rica Hotels nye frokostkonsept har fått navnet God morgen og lanseres på kjedens egeneide hoteller i dag, tirsdag 6. oktober.

– Vi satser videre på det som i mange år har vært et av våre sterkeste kort i Rica Hotels, nemlig frokosten. Fire år på rad har vi vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost med Rica Nidelven Hotel. De gode plasseringene kommer imidlertid ikke av seg selv, heller ikke i fremtiden, sier Rabsch.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS