Matomsorgsprisen 2010 Stordal

Hvem fortjener Matomsorgsprisen 2012?

Innsats for god matomsorg i institusjoner og kantiner skal belønnes. For sjuende gang skal Matomsorgsprisen tildeles en fagperson som utmerker seg i bransjen. Frist for å sende inn forslag på kandidater er 20. august.

Publisert

Gunnar Kvamme fra St. Olavs Hospital i Trondheim fikk Matomsorgsprisen 2009. (Foto: Morten Holt)

Matomsorgsprisen er instituert av bladet Horeca og Kost- og ernæringsforbundet for å understøtte og motivere aktører i norsk matomsorg som bidrar til innovasjon og kvalitetsheving.

Aktørene kan være offentlige eller private institusjoner, kantiner, personalrestauranter og foretak som tilbyr matomsorg i institusjoner. Prisen kan gå til en enkeltperson, en bedrift eller en offentlig aktør.

Hovedkriteriene

Hovedkriteriene for å bli vurdert som kandidat til prisen, er en innovativ innsats som kan kommer hele faget til gode. Innovasjonen kan være knyttet til * Bedre måltidskvalitet både med hensyn til ernæring og trivsel * Utprøvd bruk av systemer og metoder som kan bli normdannende for flere.* God personalpolitikk, som at medarbeiderne får utnyttet sine evner og kvalifikasjoner best mulig, kontinuerlig kompetanseheving, kunnskapsdeling, trivselsskapende tiltak osv.

Prisen består av et originalt diplom og et kunstverk gitt av Horeca, og et stipend på 30 000 kroner gitt av Kost- og ernæringsforbundet og Tine BA. Prisutdelingen skjer i forbindelse med Tines fagseminar høsten 2012.

Tidligere vinnere

Kjøkkensjef på Heracleum bo- og servicesenter, Linda Pedersen Vik (til venstre) og Reidun Pedersen fra Heracleums venner, mottok Matomsorgsprisen 2011. (Foto: Morten Holt)

Siste vinner av prisen er Heracleum bo- og servicesenter, Tromsø. Kjøkkensjef på Heracleum bo- og servicesenter, Linda Pedersen Vik og Reidun Pedersen fra Heracleums venner, mottok prisen under Smak 2011.

Disse har vunnet prisen tidligere:

2006: Albert Brouwer, Sunndal kommune

2007: Harald Birkeland, ISS Catering

2008: Janicke Gurijordet, Nøtterøy sentralkjøkken

Les også: Matomsorgsprisen til Janicke Gurijordet

2009: Gunnar Kvamme, St. Olavs Hospital

Les også: Matomsorgsprisen til Gunnar Kvamme

2010: Henning Stordal, Fazer Food Services

Les også: Stordal fikk Matomsorgsprisen

2011: Heracleum bo- og servicesenter, Tromsø

Les også: Matomsorgsprisen til Heracleum

" 2012: ??Ønsker du å nominere kandidater kan du lasete ned eget skjema på Matomsorg.no. Du kan også ta kontakt med sekretariatet i Kost- og ernæringsforbundet på mail post@matomsorg.no, og få skjemaet tilsendt.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS