Torgeir Silseth Choice nett

Årets CEO i Europa

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, ble torsdag kveld kåret til ”Årets CEO” i Europa da HSMAI hedret årets reislivstopper.

Publisert

Administrerende direktør i Choice, Torgeir Silseth, er kåret til "Årets CEO i Europa".

I juryens begrunnelse står det at Torgeir Silseth er en engasjert toppleder, som har spilt en avgjørende rolle i utviklingen og suksessen til hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

Sterk vekstperiode under Silseth

Gjennom et nært samarbeid med eier og styreleder Petter A. Stordalen, har hotellimperiet, under Silseth sin ledelse, blitt den hurtigst voksende hotellkjeden i hele Norden.

Siden Silseth tiltrådte sin stilling som administrerende direktør i 2006, har hotellkjeden også gjennomgått sin største vekstperiode noensinne. Hans evne til å engasjere fellesskapet med fokus på felles mål, trekkes frem som en av de mest fremtredende grunnene til at Silseth fortjener prisen som årets CEO i Europa.

Skandinavias største

– Nordic Choice Hotels er Skandinavias største hotellkjede, og nå har vi også beviset på at vi har Europas dyktigste CEO. Vi er utrolig stolte av at Torgeir får anerkjennelse for sine gode lederegenskaper. At skandinaviske aktører utmerker seg i europeisk sammenheng er ikke bare viktig for Nordic Choice, men også for norsk reiseliv, sier styreleder og eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Torgeir Silseth har over 25 års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og har hatt en lang karriere i hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

I 1991 ble Silseth hotelldirektør for Quality Hotel Hafjell. Siden det har han både vært driftsdirektør og visekonsernsjef for samme kjede. For seks år siden overtok Torgeir Silseths jobben som administrerende direktør etter Petter A. Stordalen.

– En stor overraskelse

– Dette var en stor overraskelse, og jeg er både stolt og glad over å få tildelt denne prisen. Det viser at Nordic Choice får anerkjennelse for sin utvikling, og at hotellkjeden har befestet sin posisjon som markedsleder i Norden. Nordic Choice har opplevd betydelig vekst og gode resultater, og det er takket være våre 10 000 ansatte og en usedvanlig engasjert eier. Denne prisen deler jeg med dem, sier Silseth

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS