Tony Bak First Hotels

Ny regiondirektør i Norge for First Hotels

Tony Bak er ansatt i First Hotels som regiondirektør med ansvar for kjedens hoteller i Norge og Danmark. Han starter i stillingen 1. mars. Tony Bak kommer fra stillingen som administrerende direktør i NP Hotels og har lang fartstid innen hotelldrift.

Publisert

- Jeg ser frem til å ta del i First Hotels sitt team, få mange nye kolleger, og jobbe med en spennende kjede som er på vei fremover, sier Tony Bak i kommentar.

- Vi gleder oss til å få tilført Tony Baks kompetanse i organisasjonen, uttaler Charles Løfwander, VP Human Resources i First Hotels.

First Hotels

* First Hotels ble etablert i 1993, og er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med 46 unike hoteller sentralt beliggende nært offentlig transport og severdigheter i utvalgte byer i Sverige, Norge og Danmark.

* Blant hotellene finner du femstjernershotellene First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Skt. Petri i København og First Hotel Grims Grenka i Oslo.

* First Hotels eies av Flying Elephant, der nordmannen Asmund Haare er hovedaksjonær. I 2007 omsatte kjeden for 1,2 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS