Anders Ehrling Scandic nett

Ny sjef for Scandic Hotels

Anders Ehrling, tidligere administrerende direktør i SAS Sverige, blir ny konsernsjef og administrerende direktør i Scandic. Han tar over etter Frank Fiskers, og tiltrer 1. september.

Publisert

Anders Ehrling, som blant annet har 23 års erfaring fra SAS, blir nå ny sjef for Scandic Hotels.

Anders Ehrling har lang erfaring fra flybransjen, først og fremst gjennom sine 23 år hos SAS, der han blant annet var administrerende direktør i SAS Sverige.

Han er for øyeblikket styremedlem i Trygg Hansa, Swedavia (tidligere Luftfartsverket), Vendator og Destination Åre.

Frank Fiskers, som nå blir partner i et hotelleiendomsselskap i London. Fiskers vil imidlertid fortsette som styremedlem og investor i Scandic.

Les også: Fiskers går av som Scandic-sjef

- Bred bakgrunn

– Jeg er svært fornøyd med valget av Anders Ehrling som Scandics nye administrerende direktør. Anders har en verdifull bakgrunn fra flybransjen og bringer med seg lang erfaring med å lede et selskap i en konkurranseintensiv bransje med varierende markedsforhold, der fokus alltid er på kundens opplevelse og en konkurransedyktig kostnadsstruktur, sier Vagn Sørensen, styreformann i Scandic.

- Et inspirerende arbeid

– Jag ser frem å begynne i Scandic. Det er et selskap i kraftig utvikling, med en rik historie, sterke eiere og en svært spennende fremtid, sier Anders Ehrling, påtroppende konsernsjef og adm. direktør i hotellkjeden Scandic.

"

Frank Fiskers går av som administrerende direktør og konsernsjef i Scandic Hotels 1. september.

– Scandic er allerede i dag ledende på viktige områder som miljø (CSR) og tilgjengelighet, og nå skal vi fortsette å utvikle Nordens ledende hotellkjede med flere hoteller, nye spennende opplevelser, kundeløsninger og samarbeid. Vi fortsetter reisen med å ta et sterkt varemerke til nye høyder. Det er et inspirerende oppdrag og jeg er enormt motivert for oppgaven, avslutter Anders Ehrling.

Scandic er en av Nordens ledende hotellkjeder med over 150 hoteller i ti land. De siste årene har selskapet ekspandert kraftig samtidig som varemerket har blitt utviklet og modernisert. Innen kort tid åpner Scandics nye flaggskiphotell i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Hamburg og Berlin.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS