Anders Duelund

Skal styre Nordens største hotell

Anders Duelund (39) er ansatt som direktør ved Bella Hotel i København, som nå er under bygging. Hotellet, som får over 800 rom, skal innvies første kvartal i 2011.

Publisert

Duelund har over 20 års hotellerfaring, og kommer fra stillingen som General Manager på Scandic Copenhagen, der han fra 2003 har hatt ansvaret for et av Københavns største hoteller med 486 rom.

Han har tidligere også hatt stillinger i Hilton, First og Choice.

- En meget spennende utfordring

I sin nye stilling som direktør for Bella Hotel, som nå er under bygging, får Anders Duelund ansvaret for Nordens største hotell. Det gedigne hotellet, som skal få 814 rom, skal stå ferdig i 2011.

- Bella Hotel er en interessant, attraktiv og meget spennende utfordring med tanke på både produkt, størrelse og beliggenhet. Det er helt unikt å få være med å bygge på dette fra bunnen av, uttaler Duelund.

Nesten 45 000 kvadratmeter

Bella Hotel, som blir et firestjerners hotell, får et samlet bruttoareal på 44173 kvadratmeter. Hotellet få tre restauranter, to barer, et spa- og fitnesscenter, samt 32 møtelokaler og to store ballrooms.

Det er Bella Center A/S som er byggherre for det nye storhotellet, som er tegnet av arkitektfirmaet 3xN. Entreprenør er NCC Construction Danmark A/S

Powered by Labrador CMS