Oslo Militære Samfund

Ny leder for Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler

Ann Mari Wang-Johannessen overtok 1. august som daglig leder og eier av driftsselskapet ved Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler i Oslo etter Jon Øvrehus. Hun har de siste åtte årene vært restaurantsjef og vinkelner på samme sted.  

Publisert

Før Wang-Johannessen kom til Oslo Militære Samfund var hun hovmester/restaurantsjef ved Lysebu Hotell i åtte år.

Læretiden som servitør var ved Hotell Continental i Oslo. Hun er opptatt av å heve kompetansen innen servitørfaget, og er sensor for servitører i Oslo.

Ann Mari sitter i arbeidsutvalget i Nores i forbindelse med innkjøp for kjedens medlemmer.

Hennes mann Jørn Wang-Johannessen, med sitt daglige virke i Enor AS, blir støttespiller og trer inn i styret.

Godt renommé

Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler som ble åpnet som en privat klubb for offiserer allerede i 1878 har i alle år hatt et meget godt renommé som selskapslokale.

De senere år er lokalene også tilpasset kravene som stilles til effektive møter og konferanser noe som har resultert iblant annet flere internasjonale konferanser for blant andre FN og NATO.

Lang fartstid

Jon Øvrehus, som nå har sluttet som daglig leder, har lang fartstid innen reiselivsnæringen, Han har vært daglig leder og eier ved Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler siden 1999.

Før dette var han i to perioder ved Hotell Continental i Oslo. Først som hotellsjef på 70-tallet og siden som administrerende direktør fra 1989 til 1999.

I mellomtiden var han også administrerende direktør ved SAS Arlandia Hotell ved Arlanda og SAS Royal Viking Hotell i Stockholm, og assisterende direktør ved SAS Scandinavia Hotell i Oslo.

Powered by Labrador CMS