GoldfishLakseinerøktbaguettskåret

Bagettskåret laks til buffèten

Selskapet Goldfish opplever stor etterspørsel etter einerøkte laks. Nå tas steget videre og en ny type kutt på laksen lanseres. Produktet er spesielt tilpasset nettopp hotellbuffèer og catering.

Publisert

Bagettskåret laks til buffèten fra Goldfish.

Produktet har flere viktige egenskaper som skiller fra vanlig, oppskjært røkelaks; Produktet er skåret 90 grader i 5 mm tykkelse, noe som i de fleste tilfeller fører til at gjesten forsyner seg med mindre laks enn ved dagens slicede variant, heter det i en pressemelding fra Goldfish.

- Produktet trenger ikke å "legges opp" på fat, på samme måte som en sliced filèt, da produktet allerede er serveringsvennlig. Ved å skjære filètene i to på langs, kan man enkelt doble antall serveringsbiter, og man kan igjen forvente at forbruket av laks pr.gjest går vesentlig ned. Idèellt for buffèten, melder salgs- og markedssjef i Goldfish, Elin Johnsen i meldingen.

Laksen er fremstilt på god gammeldags måte, der den først tørrsaltes før den røkes på flis av einer og bøk.

Brødr. Remø, Einerøkt laks, baguettskåret EPD 187883.

Brødr. Remø, Einerøkt laks, skåret EPD 1878875

Webside:www.goldfish.no

"
Powered by Labrador CMS