LeivVidarWienerjr

En barnevennlig wienerpølse!

Leiv Vidar har utviklet en ny og mer lettspist wienerpølse – spesielt beregnet for barn. Wienerpølsa Wiener Jr. er uten skinn, og helt frie for de vanligste allergifremkallende stoffene.

Publisert

Leiv Vidar har utviklet Wiener jr., spesielt beregnet for barn.

– Pølser er en viktig del av barndommen, og spesielt i barnebursdagssammenhenger. Vi har lenge ønsket å lage en pølse alle barn kan spise, sier markedssjef og produktutvikler Asbjørn Koller i Leiv Vidar.

Tynnere og kortere

Koller har fått flere henvendelser fra småbarnsforeldre som kvier seg for å servere tradisjonelle wienerpølser, fordi barna kan risikere å sette pølsebiter i halsen.

– Derfor er nye wienerpølse er helt uten skinn, og dessuten tynnere og kortere enn en tradisjonell wienerpølse. Alt for at pølsene skal være enklere å spise, sier han.

Sammen med astma og allergiforbundet

Pølsene er i likhet med Leiv Vidars øvrige hovedsortiment utviklet i samarbeid med Norges Astma og Allergiforbund (NAAF), og er fri for de vanligste allergifremkallende stoffene.

– Pølsene fra Leiv Vidar er helt trygge, uten at det har gått utover den gode smaken vi alltid har hatt, sier Asbjørn Koller.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS