Black Boy Hvitlok

Nyheter fra Black Boy

Black Boy introduserer tre nye marinader og en glasering for sommersesong 2007

Publisert

Produktene er

- Black Boy Marinade Hvitløk (marinering av alt rødt og hvit kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker, alternativt som smakstilsetning i potetmos, som basis til fiskegryte og saus, i dip og dressing),

- Black Boy Marinade Hvitvin & Dill (marinering av fisk, skalldyr og lam, alternativt til braisiering av fisk)

- Black Boy Marinade Rødvin (marinering av oksekjøtt, vilt, lam og kylling, og kan også brukes til stekt fisk og vegetarretter, alternativt som base til rødvinssaus, til biffsnadder, til rødløkskompott, tilsetning i gryter og i dip og dressing)

- Black Boy Glasering Sweet Chili (glasering av kylling, svinekjøtt og skalldyr, pensles på kjøttet mot slutten av steketiden, alternativt til grønnsaker, til spareribs og oksekam, glaser fisk i gastronomform) Glaseringen kan brukes som marinade, men temperaturen bør ikke overstige 140 °C. Passer også som marinade til grønnsaker og skalldyr.

Alle produktene leveres i pakning med tre kanner à to liter.

Powered by Labrador CMS