NorturaBacon
NorturaBacon

Nyheter fra Nortura Storkjøkken

Her er vårens storkjøkkennyheter fra Nortura.

Publisert

Prior Kalkunfilet sousvide, kokt

Prior lanserer nå en kokt kalkunfilet. Sousvideposen gjør at kjøttet beholder all god smak og gir samtidig en kraft som kan gi en god saus. Kalkunfileten er fin å bruke til både lunsj og middagsretter eller på buffet.

Kombiner med all verdens urter, krydder, grønnsaker og frukt. Lag for eksempel en kalkunstek med sjysaus og krydret couscous. (ca 1,5 kg, fersk).

Prior Kylling salatkjøtt

Prior Kylling salatkjøtt.

Prior lanserer et nytt og ferskt salatkjøtt laget av grillede kyllinglår. Kyllinglårene er krydret, grillet, og håndplukket for salatkjøtt.

Lårkjøttet er saftig og gir jevn kvalitet og vellykket resultat. Kjøttet er egnet i bruke i salater, alle typer påsmurt, pasta og pizza. (1 kilo, fersk).

Prior Kyllingkjøttkake 60 g

Kjøttkaker er tradisjonsrik kost hos oss nordmenn og de er kjærkomne innslag på de fleste menyer. Priors kyllingkjøttkake blir stekt i panne slik man gjør hjemme.

Prior Kyllingkjøttkake.

Bruk de til den tradisjonelle kjøttkakemiddagen, med ertestuing og tyttebær. Eller lag en ny og spennende vri med bulgursalat. (Fryst 2x2,5 kg).

Gilde Bacon tørrsaltet skivet

Tørrsaltet bacon er laget på tradisjonelt vis. Tørrsalting trekker vannet ut, det gir ekstra sprøtt bacon og minimalt med stekesprut fra pannen. (Fersk, 1,8 kg)

Pizza

Pizza med ost og skinke og pizza med kjøttdeig, bacon og løk.

Nå lanseres to nye pizzaer, Pizza med ost og skinke og Pizza med kjøttdeig, bacon og løk. Begge har en praktisk holdekant, rikelig med fyll og godt synlige ingredienser.

I tillegg er pizzaen forhåndsdelt i fire like store biter, for enklere håndtering på kjøkkenet. (Fryst, 5 x 680 g)

Powered by Labrador CMS