Sneilekaviar1 nett

Sneglekaviar på menyen

Snegler stekt i hvitløksmør eller kryddersmør er nå for tiden å regne som "yesterdays news". Franske matjournalister har i det siste hatt nok med å skrive om ett nytt luksuriøst produkt, sneglekaviaren.

Publisert

Bak ideen står Dominique og Sylvie Pierru i byen Soissons, og produktutviklingen startet allerede for tre år siden.

Paret sa opp sine vanlige jobbstillinger, kjøpte 50 000 snegler, og fôret dem utelukkende med urter og kvalitative kornslag, alt for å maksimere smaken.

Det var klart allerede fra starten at de ønsket å utvikle og selge mer enn bare snegler.

Eksklusive bokser

Forretningsideen har vist seg å fungere helt utmerket, sneglekaviaren selges i gullfargede, eksklusive bokser under navnet De Jaeger, og hver boks inneholder 100 gram av den noe spesielle delikatessen.

De som har smakt kaviaren, beskriver smaken som en blanding av jord og rosmarin.

På mørkt brød

På selskapets hjemmeside foreslår de at sneglekaviaren serveres på et mørkt brød med malt svartpepper og salt fra Guérande.

Produktet har allerede blitt presentert på messer i London, Belgia, Japan og Frankrike.

Powered by Labrador CMS