BerggrenFiskekarbonaderKantarell
BerggrenFiskekarbonaderKantarell

Sunnere produkter fra Berggren

Tradisjonsrike Berggren AS tar viktige helse og miljøvalg for framtida. Det betyr blant annet ut med MSG- krydder og inn med 100 prosent villfisk og mer Omega 3-fettsyrer i produktene. Samtidig erstattes merkevaren «Sjarken» med «Berggren».

Publisert

Nye produkter fra Berggren.

– Sunt innhold og god smak er viktig for oss. Derfor bruker vi nå kun villfisk i våre produkter. Produktene inneholder dessuten mer helsefremmende Omega 3-fettsyrer, forklarer salgssjef Inge Langrekken i Berggren AS.

Siden 1924

I september erstatter de merkenavnet «Sjarken» med selskapsnavnet «Berggren», som har eksistert siden 1924. Samtidig tar de grep for å bidra til en bærekraftig framtid.

– Vi tar et bevisst valg og fjerner steinbit fra de prisbelønte Steinbitkarbonadene med purre og hvitløk. Steinbit står på WWF sin oversikt over fiskearter som er truet av overfiske. Produktet har likevel den samme gode smaken og heter nå Fiskekarbonader med purre og hvitløk. Alle våre fiskeprodukter produseres nå uten det omstridte MSG-krydderet E621.

Enklere for allergikere

Fiskeprodukter fra Berggren AS har fått nye symboler som skal gjøre det enklere for allergikere. Allergene ingredienser som selleri, sennep og gluten er dessuten fjernet fra ingredienslista.

Den tradisjonsrike fiskematprodusenten har vunnet NM i sjømat flere ganger, sist i 2011. De hviler ikke på laurbærene.

– Vi presenterer to nye produkter: Fiskeburger av sei og Fiskekarbonader med kantarell. Utover høsten treffer du våre representanter i dagligvarebutikker over hele landet. De gir deg gjerne en smakebit, sier salgssjef Inge Langrekken i Berggren AS.

Berggren AS – et lite fiskeeventyr

Hans G. Berggren kom til Kongsvinger og startet fiskeutsalg i 1924. I dag drives familiebedriften av tredje generasjon Berggren. De er en av landets største og mest moderne fiskematprodusenter, lokalisert ved Kongsvinger.

Berggren AS produserer matvarer for dagligvarebransjen og storhusholdningen i Norge. I tillegg eksporterer de varer til Sverige, England og USA.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS