BennyJakobsenArcticus
BennyJakobsenArcticus

Har overtatt Choice-styringen i Harstad

Benny Jakobsen (37) startet 1. oktober som ny direktør på Clarion Collection Hotel Arcticus i Harstad. Han har tatt over etter Ole-Jonny Korsgård. – Jeg skal bidra til at hotellet blir nummer 1-hotellet i byen, sier Jakobsen til Horeca/Horecanytt.no.

Publisert

Benny Jakobsen (37) er ny direktør på Clarion Collection Hotel Arcticus i Harstad. (Foto: Morten Holt)

Han kommer fra stillingen som hotelldirektør på Best Western Narvik Hotell, der han har vært i ett og et halvt år.

Også tidligere i Harstad

Tobarnsfaren kommer opprinnelig fra Melbu i Vesterålen, før tiden i Narvik arbeidet han på Thor Hotel Harstad i forskjellige stillinger, sist som selger i distrikt nord. Nå er han altså i gang hos konkurrenten.

Jakobsen har en bachelorgrad i reiseliv på Høgskolen i Harstad (2005-2008) med markedsføring, ledelse, bedriftsøkonomi og regnskap som fagområder.

Ny hotellsjef

Samtidig med at Jakobsen satte seg i direktørstolen, ble også Mette Jørgensen ansatt som hotellsjef på Clarion Collection Hotel Arcticus. Hun kommer fra stillingen som husøkonom på Clarion Royal Hotel Christiania i Oslo.

Jørgensen kommer opprinnelig fra Harstad, og flytter hjem etter 15 år utenbys.

– Jeg vil ha ansvaret for salg og marked, mens Mette Jørgensen har ansvaret for resepsjonen og husøkonomavdelingen. Hun kjenner Choice godt etter mange år i systemet, og vi vil utfylle hverandre godt, tror Jakobsen.

Du kan lese mer om Benny Jakobsen i portrettet neste utgave av Horeca (nummer 7 2011), som har utgivelse i begynnelsen av november. Der kan du også lese mer om driften av hotellet.

Powered by Labrador CMS