Norlandia Lyngengården Hotel

Nytt om navn fra nord

Gunnlaug Solheim (57), Randi Pedersen (60) og Torunn Andås Pedersen (58) har alle vært ansatt på Norlandia Lyngengården Hotell (bildet) i Mosjøen i over 30 år. Alle tre arbeider som resepsjonister.

Publisert

Damene har formodentlig til sammen tilbrakt mer enn 150 000 timer på jobb og slitt ut rundt 190 par sko. Medaljen for lang og tro tjeneste ble tildelt på hotellet i Mosjøen i desember.

Medaljen tildeles personer som har arbeidet mist 30 år med samme arbeidsgiver, og deles ut av direksjonen i Det Kgl. Selskap for Norges Vel.

Administrerende direktør i Norlandia-kjeden, Fredrik Larsson, var til stede under overrekkelsen.

- For oss er det flott å ha så lojale og trofaste ansatte i kjeden. Når man jobber så lenge på samme sted sier det noe om et sterkt jobbengasjement og høy trivsel. Vi er veldig takknemlige for at Gunnlaug, Randi og Torunn jobber for oss og setter stor pris på den fantastiske jobben de har gjort og fremdeles gjør for Norlandia, sier Larsson.

Ronny Solbakken tiltrådte ved nyttår stillingen som kjøkkensjef ved Hildurs Urterarium på Tilrem ved Brønnøysund. Hildurs Urterarium er en besøksgård med stor urtehage, restaurant, og egen vinproduksjon. Solbakken har arbeidet som kokk i fem år i bedriften

Powered by Labrador CMS