Heidi Netland Berge nett

Slutter som sjef for Gladmat

Heidi Netland Berge slutter som daglig leder i Gladmat. – Grunnen er at jeg har fått ny jobb som daglig leder i Forum Jærens satsing innen mat, kurs, konferanser og andre aktiviteter. Det har vært fire fantastiske år i Gladmat, der jeg begynte som prosjektleder og har vært leder for festivalen de to siste årene, sier Berge.

Publisert

Heidi Netland Berge slutter som sjef for Gladmat.

– Å forlate landets ledende matfestival er ingen enkel avgjørelse, men når jeg som jærbu og Bryne-patriot får denne muligheten, kjenner jeg at jeg har veldig lyst på å jobbe med å utvikle spennende prosjekter i skjæringspunktet kultur, mat og opplevelser på Jæren.

God økonomi

Berge mener det er betryggende å kunne levere fra seg en Gladmatfestival med spennende planer for 2011, sunn økonomi og meget godt omdømme blant folk både her lokalt, men også langt utenfor Stavangers grenser.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle for et godt og konstruktivt samarbeid, sier Gladmat-sjef Heidi Netland Berge.

På let etter ny leder

Styret med styreleder Christoffer Magnus takker Heidi Netland Berge.

– Hun har gjort en stor innsats og har gode resultater. De siste to årene som daglig leder har hun styrt Gladmatfestivalen med sikker hånd. Vi ønsker Heidi lykke til med nye utfordringer når den tid kommer, sier Magnus.

Styret i Gladmat har startet prosessen for å finne en erstatter, og tar sikte på å ha ny person på plass i god tid før Heidi Netland Berge går over i ny jobb.

Les mer på www.gladmat.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS