Whirlpool1

Gallery Collection - nytt innbyggingskonsept fra Whirlpool

Whirlpools nye konsept med innbyggingsmoduler gjør kjøkkenet mer funksjonelt og personlig. De små yttermålene på ovner, kaffemaskin og varmeskuffer, gir muligheter for variasjoner som tar liten veggplass. Designen er enhetlig og stilren i rustfritt, fingermerkebehandlet stål.

Publisert

Gallery Collection er navnet på Whirlpools nye innbyggingssortiment, som kan varieres og kombineres etter forskjellige behov og krav til funksjon.

Serien inneholder innbyggingsovn (AMW 590 IX), Speed Oven med mikrobølgefunksjon (AMW 595), helautomatisk kaffemaskin (ACE 100), Twin innbyggingsmikro (AMW 535 & AMW 575), samt varmeskuff (WD 140).

Fleksibel møblering

Størrelsen og målene på de forskjellige modulene er de samme, noe som gjør det mulig å bygge inn hvitevarene i bredden, høyden eller på separate steder i kjøkkenet, avhengig av plassen.

Nytt er de små yttermålene: Ovnene og kaffemaskinen er 46 cm høye, mens varmeskuffen har en høyde på 14 cm. Kombinerer man disse to, blir dette totalt 60 cm, som er standardmålet til en vanlig stekeovn for innbygging. Velger man for eksempel å beholde en stekeovn av standardformat, kan man likevel kombinere den med de nye modulene.

Enkel og stilig kjøkkenvegg

Samtlige moduler i konseptet er av rustfritt stål. Dette gir en sømløs design og et enkelt og stilig inntrykk. Produktene er dessuten fingermerkebehandlet og er derfor ikke så følsomme for fettflekker.* Whirlpools Speed Oven kombinerer to funksjoner i en og samme ovn, tradisjonell over/undervarme og mikrobølgefunksjon, som sparer både tid og plass. Det lille formatet på 46 x 59,5 cm gjør den lett å plassere selv i det minste kjøkken. Speed Oven har tre nivåer og flere forhåndsprogrammerte oppskriftsfunksjoner, som vises i et tekstdisplay. Ovnen velger selv riktig temperatur og ideell tilberedningstid, avhengig av hva som skal lages.

Mikrobølger med spesialfunksjoner

* Konseptets ovner med mikrobølger har mange praktiske funksjoner, for eksempel. Jet Defrost, som tiner maten jevnt på kort tid. En annen spesialfunksjon er Crisp, som gir en sprø stekeflate på få minutter, også i mikrobølgeovnen.

* Frokostkaffen, cappuccinoen, latten, eller espressoen etter maten. Den helautomatiske kaffemaskinen i serien gir kvalitetskaffe etter italiensk modell. Hemmeligheten ligger i et optimalt vanntrykk og et thermoblock-system som garanterer riktig temperatur på kaffen.

Varmt service

Romslige varmeskuffer holder tallerkener, kopper og fat varme, til maten skal serveres. Temperaturen kan reguleres fra 40 til 85 grader.

Powered by Labrador CMS