Martini Brut

Nyhet: Martini Brut

Lørdag 12. januar lanserer Martini&Rossi, Martini Brut, en tørr musserende variant av folkefavoritten og søsteren Martini Asti. Martini Brut er laget av kvalitetsdruer fra Chardonnay, Sauvignon, Prosecco og Riesling. Ved hjelp av en egen Charmat-metode gjøres vinen musserende. ­  

Publisert

Martini Brut er en tørr musserende vin med fløyelsaktig smak og gir en avsluttende tone av mandel. Smaken er ukomplisert og lett og like. ­ Vi har lenge ønsket å tilby et tørt alternativ til Martini Asti som år etter år er bestselgeren innen sin kategori. Martini Brut har blitt meget godt mottatt av bransjen og nå ser vi frem til å få tilbakemeldingene fra forbrukerne selv. I både Italia, Sveits og Tyskland er Martini Brut et godt etablert produkt.

Martini Brut har en lys strågul farge og har en lett bouquet med små hint av gjær og ristet brød med et snev av mineraler.

- Dette kan bli den nye folkechampagnen, mener Marius Vesterby i Bacardi-Martini Norge.

Musserende vin fremfor Champagne

- Nordmenn er glad i musserende vin. Når vi ønsker vin med den gode perlende munnfølelsen velger vi oftest musserende vin fremfor Champagne. Champagne står faktisk for kun 13 prosent av det totale markedet for musserende vin. Det er særlig når det er noe spesielt vi ønsker å feire at vi velger å servere musserende vin til gjestene våre. Smellet fra korken og den gode sprudlende vinen gir oss en spesiell stemning, forklarer Vesterby.

Før servering skal Martini Brut oppbevares i kjøleskapet fire til fem timer. Den ideelle serveringstemperaturen er 8-10 grader. Flasken åpnes forsiktig.

Serveres i Coppa glass eller i et Flute glass.

Prisen på Vinmonopolet er 100 kroner.

Powered by Labrador CMS