Fårikålakevitt1

Akevitt tilpasset fårikål

På Fårikålens-dag ble Norsk Fårikål Akevitt lansert på Vinmonopolet. Akevitten er produsert av Agder Brenneri/K.G. Puntervold AS for Rosmersholm AS, og er spesielt tilpasset fårekjøttets gode smaker. Den er også velegnet som avec.

Publisert

Norsk Fårikål Akevitt.

Norsk Fårikål Akevitt er sammensatt av de beste norske råvarer med sødme, karve og krydder. Aromaen er mild og behagelig som et resultat av en lang modningsprosess på gamle fat.

Et panel bestående av medlemmer fra “Norske Akevitters Venner”, “Fårikålens Venner", samt norsk matkulturjournalist Bodil Nordjore og ansatte fra grossisten Rosmersholm AS, har kommet frem til den rette fårikålakevitten.

”Fårikål er kåret til Norges nasjonalrett og har sin egen offisielle festdag, så det er på høy tid å hedre denne retten med sin egen akevitt”, heter det i en pressemelding

Norske Fårikål Akevitt

Produsent:Agder Brenneri/K.G. Puntervold AS for Rosmersholm AS.

Alkohol: 43 %

Volum: 70 cl.

Pris: 400 kroner (Vinmonopolet)

Distribusjon: Vectura

"
Powered by Labrador CMS