Baron Otard VSOP
Baron Otard VSOP

Baron Otards gylne dråper

Nå kommer Otards Cognac i nye dråpeformede flasker, designet signaturkork, navngitt som Baron Otard og med familiens våpenskjold. Årets utgave av emballasjeesken til Baron Otards VSOP Fine Champagne gjør gaven både stilfull og beskytter de gylne dråpene. Emballasjeesken, eller juleesken, som den også blir kalt, er utformet i en kvalitet som imiterer børstet stål og brunt sofistikert lær.

Publisert

Nå kommer Otards Cognac i nye dråpeformede flasker, designet signaturkork, navngitt som Baron Otard og med familiens våpenskjold.

Otard Cognac skifter nå navn til Baron Otard Cognac, som en hyllest til opphaveren og for å gjenspeile Baron Jean Baptiste Otard sin adelige identitet og rolle i samfunnet som ”Mayor of Cognac”, ”Legion of Honour”, parlamentsmedlem og innovatør på fatlagring av Cognac i byens eneste slott Chateau de Cognac.

Sortimentet er som tidligere og inkluderer Baron Otard VS, Baron Otard VSOP, Baron Otard XO Gold og Baron Otard Extra 1795.

Cognacen gråter

Baron Jean Baptiste Otard sans for raffinement uttrykkes nå videre gjennom nye dråpeformede designflasker. Dråpen symboliserer det man på fagspråket kaller at “cognacen gråter” og relaterer seg til formasjonene cognacen avgir på innsiden av glasset i løpet av tiden man nyter innholdet.

I motsetning til de tidligere høye og slanke flaskene, gjenskaper det nye designet bunnen i dråpene, noe som gjør flaskene lavere og mer kompakte i formen.

Hver Cognactype har fått utviklet sin individuelle dråpe som estetisk gjenspeiler innholdet. Hver og en har sin egen signaturkork i ulike metalliske farger, diamantslipte fasetter og en oransje bunnlinje. Alle flaskene bærer våpenskjoldet til Baron Otard “Fortis et Fidelis” som betyr stryke og lojalitet. Karakteristikker som familien siden har etterlevet gjennom liv og gjerning i sitt virke med å utvikle familiens edle dråper gjennom familienavnet Otard.

Kunstverk

Hver for seg og samlet fremstår sortimentet som vakre kunstverk. Godt beskyttet av juleemballasjen garanterer den juleglede hos enhver kvinne og mann med sans og begjær for Cognacs gylne dråper.

I løpet av november og ut året vil Otard V.S.O.P. Fine Champagne være tilgjengelig i årets emballasjedesign på Vinmonopolet.

Otard V.S.O.P Fine Champagne

Alkohol: 40%

Volum: 70 cl

Pris: 480 kroner (Vinmonopolet)

Pressemelding

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS