Birkebeinercognac5-stjerner VSOP
Birkebeinercognac5-stjerner VSOP

Birkebeinercognac lansert

Rosmersholm AS lansert nylig Birkebeiner 5-stjerner VSOP Cognac. Birkebeiner 5-stjerners VSOP Cognac en blanding cognac tradisjonell fra de fire premiere CRU-distriktene i Charente/Cognac, Petit Champagne, Fins Bois, Bons Bois og Bois Ordinaires levert av cognachuset Cognac-Gautier.

Publisert

Birkebeiner 5-stjerner VSOP Cognac.

Det er grossisten Rosmersholm AS i Oslo som står for produksjonen, og denne inngår i selskapets portefølje sammen med bl.a. Birkebeiner Aquavit, som ble lansert for et par år siden og som har blitt populær i markedet.

Les om Birkebeiner Aquavit her

”Siden 1755 har Cognac-Gautier levert eksklusiv cognac, og er i dag representert i mer en 130 land. Deres kjellermester har satt sammen en godt balansert og rik cognac som gir optimal fylde, rundhet og ettersmak tilpasset det norske markedet”, heter det i en pressemelding fra Rosmersholm AS.

Birkebeinerne

Fortellingen om de modige birkebeinerne som hjalp kongssønnen Håkon Håkonsson til å rømme over fjellet og videre mot Nidaros i 1206 for å bli kronet som norsk konge, har gitt navnet til den nye cognacen.

Ordet birkebeiner stammer fra en tradisjon med bjørkenever brukt som fottøy. Flere store bragder på ski og sykkel er senere blitt oppkalt etter de modige birkebeinerne.

Birkebeiner 5-stjerner VSOP Cognac

Produsent: Cognac-Gautier/Rosmersholm AS

Volum: 0,7 liter

Alkohol: 40 % vol.alc.

Pris: 395 kroner

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS