Comeback is1

Comeback for Drillo

Sommeren 1994 kjempet det norske fotballandslaget og Drillo i fotball-VM i USA. Her hjemme lot nordmenn seg avkjøle med iskremen som bar hans navn, og hele åtte millioner Drillo-ispinner gikk unna. Nå er isen tilbake, med nytt navn og ny innpakning.

Publisert

Comeback fra Diplom-Is er Drillo-is i ny innpakning.

- Vi vet at dette er en ønskereprise for mange. Iskremen Drillo var en kjempesuksess, og fangrupper har vært i sving for å få den tilbake i isdisken. Derfor gleder vi oss over å fortelle at iskremen endelig er tilbake, sier salgsdirektør Eirik Kruse i Diplom-Is.

Samme isen - nytt navn

- Isen er nøyaktig den samme, smaker som den gjorde i 1994, og vil være på plass ibutikkene fra 1. mai 2009. Innpakningen er pusset opp, og nå heter isen Comeback, forteller Kruse videre.

Facebook-krav

Navneendringen henger sammen med at Norges Fotballforbund har avtale med en konkurrent.

Dermed måtte Diplom-Is finne et nytt navn på den store iskremsuksessen fra 1994.

På Facebook teller gruppen Vi som savner Drillo-is nesten 15 000 medlemmer, og tidvis har det vært mye aktivitet for å få isen tilbake.

Da ryktene om at isen skulle relanseres begynte å svirre, økte aktiviteten og gamle reklamefilmer for isen ble lagt ut på nettet.

- Vi synes det er morsomt at vi nå kan innfri "folkekravet", og håper naturligvis at dette blir tidenes comeback, som også vil få mange nye fans, sier Kruse.

Powered by Labrador CMS