Da Luca nett

Da Luca med Barbera

Viner med Barbera-druer lanseres i hopetall i Norge for tiden. Veldig mye tyder på at denne typen vin passer godt til norsk mat og til norske ganer. Da Luca Alto Barbera d’Asti er en av flere nylanseringer denne høsten. Dette er en vin som anbefales til mennesker som sliter med hodepine og migrene etter at de har drukket rødvin. Den inneholder nemlig minimalt med histaminer.

Publisert

Da Luca med Barbera-druer.

Vinen har en dyp rød farge, med smak av røde bær – og da spesielt kirsebær. Den er produsert på håndplukkede druer fra 20 år gamle vinstokker i Piemonte.

Vinserien Da Luca består av viner fra hele Italia, fra Priuli i nord til Sicilia i sør, og det spenner fra mørke og kraftige rødviner til friske og fruktige hvitviner.

Det er Best Cellars som selger vinen i Norge.

Da Luca Alto Barbera dAsti 2008

Land/distrikt: Italia/Piemonte

Produsent:Constellation (www.cbrands.eu.com)

Druer: Barbera (100 %)

Alkohol: 13,5 %.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

Pris: 125 kroner (Vinmonopolet)

Les om denne og mange andre nye vinlanseringer i Horeca nummer 8 2010

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS