EgroOneTouch
EgroOneTouch

Egro ONE Touch ny kaffemaskin i Norge

Den sveitsiske kaffemaskinen Egro er nå lansert i en ny generasjon, i form av den helautomatiske kaffemaskinen Egro ONE Touch.Egro ONE Touch har et avansert 5,7 tommers touchscreendisplay i farger som tar operatøren gjennom valget av produktene.

Publisert

Kaffemaskinen Egro One Touch.

– Du har hele 48 produktikoner å velge mellom. Displayet viser også hvilken drikk som blir servert, og hvilke som står i kø. Ytterligere funksjoner som nøyaktig definerer ingrediensene i hver enkelt drikk og dermed kan skape nye drikker. Maskinen sjekker det bearbeidede forbruket, kjører diagonistiske kontroller og jevnlig rengjør maskinen med step-by-step-prosedyrer vist på displayet, opplyses det i en pressemelding.

– Egro ONE Touch tar liten plass, har enkelt vedlikehold og et tiltalende design. Nå er du sikret perfekt kaffe hver gang takket være ny teknologi som sikrer full styring av maskinen. Teaterkafeen har installert to Egro ONE Touch maskiner. Der sier de at kaffen har blitt mye bedre med samme kaffe som tidligere. Vi vil påstå at Egro ONE Touch setter en ny standard for helautomatiske kaffemaskiner i sin klasse, sier Kai Andresen i Bevtec AS, som importerer maskinene til Norge.

Webside:www.bevtec.no

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS